Dareu A950 Pro ile Dareu A950 Pro 4K arasında ne fark var?

II. Wilhelm

Hectopat
Makaleler
3
İnternette biraz araştırdım fakat normal Dareu A950 Pro hakkında bir şey bulamadım. Yurt dışında 4K versiyonu satılıyorken Connect Game'de Dareu A950 Pro'nun ucuz halinde 4K ibaresi bulunmuyor. Connect Game dışında başka bir yerde denk gelmedim bu versiyonuna. Aralarındaki fark nedir? Eğer iki model arasında büyük bir fark varsa elimdeki modeli (jelatini dahi hiç açmadım) iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
4K eki olanda 4000 Hz polling rate desteği var. İşe yarıyor mu? Hayır. Düz A950 Pro'daki 1000 Hz polling rate fazlasıyla yeterli. İade etmeyin.

4K eki olanda 4000 Hz polling rate desteği var. İşe yarıyor mu? Hayır. Düz A950 Pro'daki 1000 Hz polling rate fazlasıyla yeterli. İade etmeyin.
Kıllandığım mevzu şu: Normal hali ne Youtube'da ne de Google'da var. Connect Game nasıl bu versiyonunu bulabilmiş veyahut satabilmiş. Aradaki fark sadece polling rate ise iade etmem fakat bendeki modelin tıpkısını internette görüp aradaki tek farkın gecikme süresi olduğuna emin olsaydım güzel olurdu.

4K eki olanın kutu içeriğinde 4K Hz dongle geliyor, aralarında bunun dışında bir fark yok.

1704538679782.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı