- Makaleler
- 3
Mouse Modelleri ve Fiyatları
Mouse modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Ergonomik, kablosuz ve oyuncu seçenekleriyle konforlu ve hassas kontrol sizlerle.
Dareu A950 Pro modelinin yenilenmiş versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Zamanında kendim de kullandım A950 Pro modelini, aldığım fiyata göre gayet iyi bir mouse du.
Kutu içeriği kısıtlı ama uygun fiyatlı bir ürün yapmaya çalıştıkları için normal karşıladım.
Önceki modelere göre yenilenen modelde gördüğüm değişiklikleri sıra sıra yazayım.
- Batarya miktarı 500 mah'a yükseltilmiş.
- Alt kısma ekstradan bir dongle haznesi eklenmiş.
- Ana switchler Kailh GM 8.0 modelinden Huano'nun transparan switchli bir modeline geçmiş. Tam adını bulamadım ama kötü bir model değil gördüğüm kadarıyla.
- Encoder olarak F-switch kullanılmış, çok kaliteli olduklarını söyleyemem ama fiyatına göre düşünürsek makul seviyede.
-MCU olarak Nordic nRF52833 den Compx CX52850 (Beken) modeline geçiş yapmış. Bir Nordic ettiğini düşünmüyorum ama makul seviyede bir mikrodenetleyici. Stoktayken çokça satılan Aula SC680 ve Fantech Helios 2 modelinde de aynı mikrodenetleyici kullanılıyordu.
- Son olarak sonunda o iğrenç yazılıma alternatif olarak bir web driverı çıkarmışlar.
Ayrıca ben artık kullanmıyorum ama aktif olarak Dareu A950 Pro kullananlar da bu web driverını deneyip deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Global pazardaki puanları da bu şekilde.
İnceleme videosu olarak da sadece bunu bulabildim şimdilik.
Son olarak fiyatına göre makul bir ürün olduğunu düşünüyorum, ayrıca satıcı gaming gen olduğu için de servis/garanti kısmında çok sorun yaşayacağınızı sanmam.
Dareu A950 Wing modeli de stoklara eklenmiş. İncelemelerden gördüğüm kadarıyla 35 gram ağırlığında olması dışında aman aman bir olayı yok, 40 gram altı mouse severler o modeli de inceleyebilir.
Son düzenleme: