Dareu EK75 Pro klavye driver görmüyor

Dostum senden rica etsem şarj durumunu kontrol edebilir misin? Ne kadar gidecek ve ne kadar hızda şarj oluyor diye

Dostum senden rica etsem şarj durumunu kontrol edebilir misin? Ne kadar gidecek ve ne kadar hızda şarj oluyor.

Hocam 2 gün geçti %50 seviyelerinde şu an ama tuşlar çok hassas parmağımla daha adamakıllı basmadan basıyor hemen tüm mekanik klavyeler mi böyle bilmiyorum sende de oluyor mu ilk defa kullanıyorum @Kafffayı Yicem

Hocam nadiren sizde de algılamama gibi bir durum oluyor mu hiç? Bazen 2 defa falan basmam gerekiyor @Monarch Leviathan

Son düzenleme:
Olmadı hiç hocam kablosuz mu kullanıyorsunuz?

Olmadı hiç hocam kablosuz mu kullanıyorsunuz?

Evet kablosuz kullanıyorum, belki de ben tam basamıyorum bazen emin değilim çünkü ilk defa mekanik klavye kullanıyorum garip geliyor o yüzden, kusura bakmayın bu sorularım yüzünden

Evet kablosuz kullanıyorum, belki de ben tam basamıyorum bazen emin değilim çünkü ilk defa mekanik klavye kullanıyorum garip geliyor o yüzden, kusura bakmayın bu sorularım yüzünden
Kablosuzken böyle bir sorun olması beklenebilir aslında. Dongleyi klavyeye daha yakın tutarsan sanırsam hiçbir sorun olmayacaktır.

Selamlar Hocam, algılamada herhangi problem yok bende hatta çok ufak bir basmayla bile direkt algılıyor. Hala tam alışamadım hızlı yazarken falan yan tuşlara elim ufak çarpsa bile direkt algılıyor o harfi.
Kablosuzken böyle bir sorun olması beklenebilir aslında. Dongleyi klavyeye daha yakın tutarsan sanırsam hiçbir sorun olmayacaktır.
Hocam benim kutudan Dongle çıkmadı da rica etsem varsa görsel iletebilir misin?

Keycaplerin poşeti gibi bir poşet daha olacak onun içinde dongle var. Akşam atayım.

Son düzenleme:
Baktım tekrar ama bulamadım ya atabilirsen sevinirim.

Dostum bakabildin mi? @AspendoZ hocam sende varsa sen atabilir misin fotoğraf acaba?

Hocam bende sadece klavyenin arkasında bulunan USB çıktı, şarj etmek için şarj kablosuz çıktı, keyleri çıkarabilmek için aparat bir de keycap çıktı. Başka bir şey çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…