Akko MonsGeek FUN60 Pro Shine Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Akko MonsGeek FUN60 Pro Shine Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
klavyenin kablolu olmasında bence bi sorun olmaz sonucta mouse gibi sağa sola döndürmüyosun rk r75 aldım on numara hatta yanlıs görmediysem rk r75 kablosuz olarak da satılıyordu
Klavyenin kablolu olmasında bence bir sorun olmaz sonucta mouse gibi sağa sola döndürmüyosun rk R75 aldım on numara hatta yanlış görmediysem rk R75 kablosuz olarak da satılıyordu.
Klavyeyi sabit kullanmıyorum ben yatağa geçip klavyeyide alıyorum uzak kalıyor biraz ondan kablsuz arıyordum Akko Monsgeek FUN60 Pro da karar verdim kısa süre içinde alacağım.