Dareu EK871GTR alınır mı?

O zaman attığım Akko bu bütçede rakipsiz. 8000 Hz, Rapid trigger ve kablosuz. 2.4 GHz modunda 1000 Hz kablolu şekilde de 8000 Hz kullanabiliyorsunuz.

Fiyatı uygunken öneriyorduk fakat bu paraları hak etmiyor bence.
2024 yaz ayında connect game indirimlerinde 900 TL'ye almıştım... Hey gidi günler.

Benim bütün ekipmanlarım kablosuz fakat modem yakınımda olunca sinyal kesiliyor Eğer sizin de yakındaysa kesilebilir.
1.5m falan var aralarında max bu kadar uzaklaştırabiliyorum

teşekkür ederim bakıyım bi 3 4 gün içinde sipariş vermeyi planlıyorum kartı yatırıyım

1.5m falan var aralarında max bu kadar uzaklaştırabiliyorum

teşekkür ederim bakıyım bi 3 4 gün içinde sipariş vermeyi planlıyorum kartı yatırıyım
Rica ederim. İyzico ile ilk defa ödeme yapacaksanız da ekstra %10 indirim veriyor aklınızda bulunsun.

Rica ederim. İyzico ile ilk defa ödeme yapacaksanız da ekstra %10 indirim veriyor aklınızda bulunsun.
umarım ilk dir gaming.gen de stokta kalmamış teknosadan almayı düşünüyorum burada iyzico varmı bilgin varmı acaba

Karıştırmışım.

Ben de stok var gözüküyor hocam. AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

klavyenin kablolu olmasında bence bi sorun olmaz sonucta mouse gibi sağa sola döndürmüyosun rk r75 aldım on numara hatta yanlıs görmediysem rk r75 kablosuz olarak da satılıyordu

Klavyenin kablolu olmasında bence bir sorun olmaz sonucta mouse gibi sağa sola döndürmüyosun rk R75 aldım on numara hatta yanlış görmediysem rk R75 kablosuz olarak da satılıyordu.

Klavyeyi sabit kullanmıyorum ben yatağa geçip klavyeyide alıyorum uzak kalıyor biraz ondan kablsuz arıyordum Akko Monsgeek FUN60 Pro da karar verdim kısa süre içinde alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…