AslanOnbir
Kilopat
2021 planlamamız arasında var dendi fakat hiçbir şey yok. Darıca bağlarbaşı mh'ne döşenecekti sözde.
Merhabalar, Darıca bölgesi planlar arasında fakat Bağlarbaşı mahallesini listede göremedim. Süreçlerin tamamlanmasıyla ilgili ortalama bir süre veremiyoruz.2021 planlamamız arasında var dendi fakat hiçbir şey yok. Darıca bağlarbaşı mh'ne döşenecekti sözde.
Bağlarbaşı Mh. Darıca'da?Merhabalar, Darıca bölgesi planlar arasında fakat Bağlarbaşı mahallesini listede göremedim. Süreçlerin tamamlanmasıyla ilgili ortalama bir süre veremiyoruz.
Sorguladığınız bölge Kocaeli'nin ilçesi değil mi acaba? Eğer öyle ise Kocaeli / Darıca planlar arasında fakat belirttiğim gibi Darıca'da mahalle olarak yalnızca Emek mahallesini planlar arasında görüyorum.Bağlarbaşı Mh. Darıca'da?
Darıca Kocaeli'nin ilçesi. Bağlarbaşı mahallesi Darıca'da bir mahalle.Sorguladığınız bölge Kocaeli'nin ilçesi değil mi acaba? Eğer öyle ise Kocaeli / Darıca planlar arasında fakat belirttiğim gibi Darıca'da mahalle olarak yalnızca Emek mahallesini planlar arasında görüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.