Dark 1.5metre DisplayPort kablosu alınır mı? (Teknobiyotik)

ibadieren

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DP daha iyi olur. Dark kullanan bir arkadaş vardı. Memnun olduğunu söyledi. Belki buralardadır.

Ben de aynı kablodan kullanıyorum ama aşırı kaliteli diyemem. İmzamdaki 75 HZ monitörle kullanıyorum. Nadir de olsa ekran 3-4 saniyeliğine gidiyor ve geri geliyor. Ayrıca bazen ekranda noktalanma oluyor. Monitörü kapatıp açınca düzeliyor bu yüzden kablodan olduğunu düşünüyorum.

Bütçeniz varsa VESA sertifikalı bir tane bakın.

Son düzenleme:
Hocam Vesa sertifikalı benim bildiğim Paggue var. Bakabilirsiniz.

Tam 1, 5 yıldır bu salak şeyle uğraşıyorum PS3, PS4, box One, Xbox One S, Xbox One X ve şimdi PC'de inanmazsınız ama belki 1000 lira harcadım bu salak HDM 1.4,2.0,2.0.2.0b,2.1, şimdi de 1.4 DP kablo.... Evreka... Buldum evet buldum PC'yi toplayıp Ghost Recon break point oynamaya başladım. Xbox çıkan 3 serisiyle aynı lag ya da leg e sahip garip hem de PC'de yok yav olmaz öyle şey çök diyorsun yarım saatte çöküyor kalk diyorsun yarım saatte kalkıyor konsollardan lag tecrübem olduğu için bariz bir şekilde anlaşılıyor, 1, 5 aydır zar zor inadım ama artık canıma tak etti önünde durani vurmanın imkanı yok ve oynadığım birkaç oyunda adı mı bilmedim, ve sonra bilmedigimiz olacak kaya üstündeki yosunlarda hareket edince garip bir parlama ya da 2 vadi arasında ki kayarsa hareket halinde garip bir parlayip koybolma var kullandığım monitör 144 Hz 1 ms ve 0 ghosting HDM 2.0. DP 1.4...Destekliyor dedim ayarlarım bozuk herhalde G-Sync, v Sync, FreeSync hepsini açtım, kapattım. Hem DP'de hem HDM de çözüm yok sonuç 0 PC toplama yardım eden Vatan'da çalışan çocuğu çağır durumu anlattım, belki 2 saat boyunca internet de arama yapıp her ayarı denedim yok bu yazdıklarım sadece beni bağlar sedece bir fikir vermek için yazıyorum çocuğa dedim ki aim yok 0 aim alamıyorum güya mouse ayar çekti yine aynı DP'de de HDM de de aynı DP kablosu PC'yi yoruyor. CPU 70, 73 GPU 70, 75 derece sıcaklıkta HDM takıyorum sıcaklık 3, 5 derece düşüyor her neyse evde bulunan 23 tane 2.0 ve üstü bütün kabloları tek tek denemeye başladım bu arada kimisi 17, 18, 23..Kimiside 48 GB aktarma hızına sahip en pahalı suda 48 GB olan belkin 2.1 HDM 299 TL Apple satıyor bunda bile kaba tabirle kol gibi lag var son bir şans denemediğim son kablo 89 TL'ye 1 sene önce aldigim ve X box.
Da lag diye kullanmadım Paugge 2.0b HDM kablo evet onu taktım. Lagdan eser yok o garip parlama yok sorunu cozmustum, hem de bu yazıyı yazmadan yarım saat önce biraz komik uzun ve az da saçma, ama bu benim için doğru öncelik le monitör çıkışları hangi kabloyu ve sürümü destekliyor öğrenmeli, sonra doğru kabloyu bulmalı bunlar sadece benim deneyimlerimdir baskalarını bağlamaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı