Dark 2. sezon düşünceleriniz

ım_not_enough

Decapat
2. sezonda kalite artmış ama şu "ben senim" olayı sıkmadı mı ya? Bu arada daha izleyeceğim 4 bölüm var umarım final güzel olmuştur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son bölüm son sahne mükemmeldi hem kafa karışıklığı hem merak uyandırdı. Mikkel en sevdiğim karakterdi keşke 2. sezonda küçüklüğüne daha fazla yer verilseydi. Bence küçüklüğünde yaşadığı bir çok şey 2. sezonda konu olabilir. -bizim bilmediğimiz- Ayrıca reaktörü daha ilgi çekici ve daha güzel ne bileyim böyle olamazdı bana çok sönük geldi.

Genel olarak nasıl öneriyor musunuz? Arkadaş başla dedi ama kararsız kaldım ben de. İzleyenler varsa "Spoilersız" yorumlarını almak isterim:)
Şuan dizi efsane bir hal aldı, izlemem gereken son 2 bölüm var. Evet dizi mükemmel, ben trailer'a ve konusuna bakmadan izledim o yüzden beklediğimden çok farklı çıktı yani çok daha iyi ve dizi de neler olacağını kestiremiyorsunuz bu mükemmel bir detay.

1. sezon 6. bölümdeyim. Güzel gibi fakat 50 dakika olan bölümün resmen 35 dakikası gizem yaratacam diye boşa geçiyor gibi sanki. Çok durağan gidiyor gibi. Yani ilk 5 dakika, son 10 dakikayı izlesen bölümü anlayacaksın gibi oluyor insan:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı