Dark Aquaforce W120 için AM4 montaj aparatı var mı?

CrossBench

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Linkte vermiş olduğum ürünü Kasım 2015'te 6700K sistemimde kullanmak için aldım. Düne kadar hiç sıkıntısız kullandığım sistemimi Ryzen 7 & X570 bileşenleri ile güncelledim. İşlemci ve anakartı alırken soğutmamızın ismine Hepsiburada'da AM4 eklendiğini görünce böyle bir masrafa girmeyeceğimiz için sevindik. Intel sistemde kullandığımız aparat yenisinde uyumlu olmadığı için soğutucunun kutusundan çıkan diğer aparatı denedik ama o parçanın AM4 ile alakası olmadığını fark ettik.

Fakat dün kurulum yaparken ilgili parçayı kendimiz pense yardımıyla anakarta uyumlu hale getirdik. Sistem başarılı şekilde çalıştı. Sıcaklık değerleri de (çok fazla kullanma fırsatı olmadı) gayet yerinde. Klimalı ortamda normal kullanımda 30-32 derecede seyrediyor.

Soğutucu 4-5 yıllık ürün. AM4 aparatının olmaması doğaldır dedik. Bizde aparat alalım dedik fakat ne yazık ki hiçbir yerde aparat bulamıyoruz.
Teknobiyotik'te varmış fakat onlarda da satışı kalmamış. Dark.com.tr'de bulunan numarayı aradık. Piyasadan temin edin cevabı verilmiş.
Şimdi bu ürüne uygun herhangi bir aparat var mıdır? Ne gibi bir çözüm üretebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Elimde olan sıvı soğutma;

Teknobiyotik'te satışı kapanan aparat;

Merhaba konuyu horlatıyorum, ben de şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Intel işlemciden amd işlemciye geçtim fakat parca bulamıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi sorunu yaşadığınız dönemde?

Firmayı aramıştım bu konuyu açtığım zamanlarda. Yok bizde, bulursanız alırsınız gibi bir durum oldu. Konuda da yazmışım zaten. Bende o aparatı pense ile büküp uyumlu hale getirmiştim. 2 sene kadar kullandım o şekilde. Eliniz yatkın değilse sakın yapmayın.

Anladım teşekkür ederim. Dün areocoolun 120mm'lik sıvı soğutucu modeli için olan parçalardan sipariş verdim bakalım ne olacak, resimlerde bendeki parçalara oldukça benziyordu 😄

Uyumlu olursa bilgi vermeni rica ediyorum. Merak ettim. O soğutucu kenarda köşede atılıyor bende. Belki kullanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı