xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #1 Merhaba dostlar, bu ürünü kullanan ve ya bilgisi olan var mı? Alınır mı sizce?
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #2 Ben sistemimi bu tarz sıvı soğutmalara emanet etmem. Yarı fiyatına bir kule tipi hava soğutma alın daha iyi.
Ben sistemimi bu tarz sıvı soğutmalara emanet etmem. Yarı fiyatına bir kule tipi hava soğutma alın daha iyi.
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #3 Ne gibi? Uchiha Shisui dedi: Ben sistemimi bu tarz sıvı soğutmalara emanet etmem. Yarı fiyatına bir kule tipi hava soğutma alın daha iyi. Genişletmek için tıkla...
Ne gibi? Uchiha Shisui dedi: Ben sistemimi bu tarz sıvı soğutmalara emanet etmem. Yarı fiyatına bir kule tipi hava soğutma alın daha iyi. Genişletmek için tıkla...
Uchiha Shisui Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.637 Makaleler 6 Çözümler 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #4 xJumper dedi: Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Gibi: ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Black 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Black 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
xJumper dedi: Ne gibi? Genişletmek için tıkla... Gibi: ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Black 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ID-COOLİNG Id-coolıng Se-224-xt Black 4pin Pwm 120mm Işlemci Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
artista Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 309 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #5 Arctic Freezer 34 e-Sports Duo tercihim olurdu. Bilinmeyen marka sıvı soğutuculara nedense için ısınmıyor.
Arctic Freezer 34 e-Sports Duo tercihim olurdu. Bilinmeyen marka sıvı soğutuculara nedense için ısınmıyor.
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 9 Kasım 2021 #6 Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Bunu alın en azından paranız çöpe gitmemiş olur.
Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Bunu alın en azından paranız çöpe gitmemiş olur.
xJumper Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 414 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #7 Okadar kötü diyorsun he... Silinen üye dedi: Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Bunu alın en azından paranız çöpe gitmemiş olur. Genişletmek için tıkla...
Okadar kötü diyorsun he... Silinen üye dedi: Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. www.vatanbilgisayar.com Bunu alın en azından paranız çöpe gitmemiş olur. Genişletmek için tıkla...
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.574 Çözümler 20 9 Kasım 2021 #8 O kadar kötü ki bilgisayar alev alev. (!)
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 9 Kasım 2021 #9 xJumper dedi: Okadar kötü diyorsun he... Genişletmek için tıkla... Malesef öyle
S STILLA Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #10 Silinen üye dedi: Malesef öyle Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat bir şey sormak istiyorum, bu sıvı soğutucuyu önermemenizin özel bir nedeni var mı ? Yoksa marka algısı mı ? Çünkü bu sıvı soğutmayı pc hocası bir sisteminde kullandı diye biliyorum.
Silinen üye dedi: Malesef öyle Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat bir şey sormak istiyorum, bu sıvı soğutucuyu önermemenizin özel bir nedeni var mı ? Yoksa marka algısı mı ? Çünkü bu sıvı soğutmayı pc hocası bir sisteminde kullandı diye biliyorum.