H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 7 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar maksimum 30TL ile Dark argon 400W kasama: Dark Argon 400W 12cm Mavi LED Fan, 1x USB 3.0 ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri bir modifikasyon yapmak istiyorum şahsen ben kasanın içine kasa fanı ya da mavi renge sahip bir LED döşeyeceğim.(Çünkü kasada mavi bir LED var)
Arkadaşlar maksimum 30TL ile Dark argon 400W kasama: Dark Argon 400W 12cm Mavi LED Fan, 1x USB 3.0 ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri bir modifikasyon yapmak istiyorum şahsen ben kasanın içine kasa fanı ya da mavi renge sahip bir LED döşeyeceğim.(Çünkü kasada mavi bir LED var)
Kenntacho Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 469 Çözümler 1 Yer Random. Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2020 #2 Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar maksimum 30TL ile Dark argon 400W kasama: Dark Argon 400W 12cm Mavi LED Fan, 1x USB 3.0 ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri bir modifikasyon yapmak istiyorum şahsen ben kasanın içine kasa fanı ya da mavi renge sahip bir LED döşeyeceğim.(Çünkü kasada mavi bir LED var) Genişletmek için tıkla... Yan kapağını çıkarıp, plexiden ölçülerine uygun plexi kestirip onu takabilirsiniz bence. Onunda üzerinden led geçirebilirsiniz. Farklı bir hava katabilir. Kendimde Cooler Master Haf kasama uyguladım aynısını. Çok güzel oldu.
Hacışakirbey dedi: Arkadaşlar maksimum 30TL ile Dark argon 400W kasama: Dark Argon 400W 12cm Mavi LED Fan, 1x USB 3.0 ATX Siyah Kasa - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri bir modifikasyon yapmak istiyorum şahsen ben kasanın içine kasa fanı ya da mavi renge sahip bir LED döşeyeceğim.(Çünkü kasada mavi bir LED var) Genişletmek için tıkla... Yan kapağını çıkarıp, plexiden ölçülerine uygun plexi kestirip onu takabilirsiniz bence. Onunda üzerinden led geçirebilirsiniz. Farklı bir hava katabilir. Kendimde Cooler Master Haf kasama uyguladım aynısını. Çok güzel oldu.