Dark Aura 300W Slim kasaya R7 270 ve GTX 750 Ti sığar mı?

Aldım bu kasayı sonra içine asus b350m-a anakart koymaya çalıştım sığmadı. Aldım elime cetveli kontrol ettim anakartı 244x244 yani sorun yok micro atx anakart sonra ne yaptım gittim kasayı ölçtüm aldığım sayı 23.5 cm stok psu sınırı geçmiş. Arıyorum 10 dk dır bekliyorum darkın teknik servisini açan yok

Aynı kasanın Frisby modelini aldım. İç kısmında hiçbir fark yok iki marka arasında. Bu kasaya yalnızca Low Profile kartlar sıgıyor. GTX 750 TI kesinlikle sıgmaz. Su piyasada bulunupta takabileceginiz kartlar: GT 1030,GTX 1050,GTX 1050 Tİ bu kartların low profile versiyonları yalnızca sıgar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım bu kasayı sonra içine asus b350m-a anakart koymaya çalıştım sığmadı. Aldım elime cetveli kontrol ettim anakartı 244x244 yani sorun yok micro atx anakart sonra ne yaptım gittim kasayı ölçtüm aldığım sayı 23.5 cm stok psu sınırı geçmiş. Arıyorum 10 dk dır bekliyorum darkın teknik servisini açan yok

Bu konuya Donanım Arşivinden Hacı abimiz çözüm bulmuş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı