Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 17 Temmuz 2020 #1 Merhabalar. Ürünler sıfır kutulu. 3 adet 120mm ARGB Dark Aura fan. Teknobiyotik faturalı. Fiyat: 150 TL Berkay Kalkan dedi: Merhabalar. Ürünler sıfır kutulu. 3 adet 120mm ARGB Dark Aura fan. Teknobiyotik faturalı. Fiyat: 150 TL Genişletmek için tıkla... Güncel Son düzenleme: 19 Temmuz 2020
Merhabalar. Ürünler sıfır kutulu. 3 adet 120mm ARGB Dark Aura fan. Teknobiyotik faturalı. Fiyat: 150 TL Berkay Kalkan dedi: Merhabalar. Ürünler sıfır kutulu. 3 adet 120mm ARGB Dark Aura fan. Teknobiyotik faturalı. Fiyat: 150 TL Genişletmek için tıkla... Güncel
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.173 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 20 Temmuz 2020 #2 Hocam fatura tarihi ne zamandır, satma nedeniniz nedir?
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 21 Temmuz 2020 #3 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam fatura tarihi ne zamandır, satma nedeniniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1 hafta civarı oldu alalı. Kutusundan çıkarmadım ürünü. Topladığım sistemde kullanacaktım ancak sonradan sıvı soğutma alınca kullanmama gerek kalmadı.
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Hocam fatura tarihi ne zamandır, satma nedeniniz nedir? Genişletmek için tıkla... 1 hafta civarı oldu alalı. Kutusundan çıkarmadım ürünü. Topladığım sistemde kullanacaktım ancak sonradan sıvı soğutma alınca kullanmama gerek kalmadı.
TrimasQue Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 222 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Temmuz 2020 #4 Berkay Kalkan dedi: Merhabalar. Ürünler sıfır kutulu. 3 adet 120mm ARGB Dark Aura fan. Teknobiyotik faturalı. Fiyat: 150 TL Güncel Genişletmek için tıkla... Güncel olarak satılık mı? balci.mehcan@gmail.com üzerinden eğer halen satılıksa yazarsan almak istiyorum.
Berkay Kalkan dedi: Merhabalar. Ürünler sıfır kutulu. 3 adet 120mm ARGB Dark Aura fan. Teknobiyotik faturalı. Fiyat: 150 TL Güncel Genişletmek için tıkla... Güncel olarak satılık mı? balci.mehcan@gmail.com üzerinden eğer halen satılıksa yazarsan almak istiyorum.
Berkay Kalkan Kilopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Üsküdar/Çengelköy 29 Temmuz 2020 #5 cpt.lahzar dedi: Güncel olarak satılık mı? balci.mehcan@gmail.com üzerinden eğer halen satılıksa yazarsan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam size. Ürünler @cpt.lahzar ' a satılmıştır. Son düzenleme: 29 Temmuz 2020
cpt.lahzar dedi: Güncel olarak satılık mı? balci.mehcan@gmail.com üzerinden eğer halen satılıksa yazarsan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazdım hocam size. Ürünler @cpt.lahzar ' a satılmıştır.
TrimasQue Kilopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 222 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Temmuz 2020 #6 Ödemesi gönderildi. Kargo bekleniyor. Hayırlı olsun. Son düzenleme: 16 Ağustos 2020