Dark build nasıl yapılır?

@Shura12 hocam yapabildiniz mi Build'i, nasıl gidiyor?

Hocam size sorduğumdan beri şehir dışındayım oynayamadım oynadığım zaman bilgilendiririm fakat sormak istediğim bir şey var Crypt blacswordu almak için kesmem gereken boss biraz geç gelmiyor mu?

Hocam size sorduğumdan beri şehir dışındayım oynayamadım oynadığım zaman bilgilendiririm fakat sormak istediğim bir şey var Crypt blacswordu almak için kesmem gereken boss biraz geç gelmiyor mu?
Yani sıra olarak geç gelmiyor mu demek istiyorsunuz? Siz hangi bosstasınız şu an?

Yani sıra olarak geç gelmiyor mu demek istiyorsunuz? Siz hangi bosstasınız şu an?

Yani şu an 2. bossu kestim en son pursueri kesmiştim daha başlardayim ama Crypt blacsword biraz fazla geç gelmeyecek mi?

Yani şu an 2. bossu kestim en son pursueri kesmiştim daha başlardayim ama Crypt blacsword biraz fazla geç gelmeyecek mi?
Çok uzaktasınız evet. Hocam hatta siz daha oyunun başındasınız. Şöyle ki oyunda Drangleic Castle'a gitmeniz için -ki orası da oyunun yüzde 75 veya 80'i falandır- 4 tane belirli boss kesmeniz gerek ve bunlardan biri de Rotten, yani oyunun yüzde 50'si veya 55'inde falan o bossa gidiyorusunuz..

O boşsa kadar lords sinner sword kullanabilirim galiba o zaman.

Hocam Crypt blacksword kullanım gereksinimleri biraz fazla ama onları karşılarken vgr ve end düşük kalıyor bu daha zor yapmaz mı oyunu?

Son düzenleme:
O boşsa kadar lords sinner sword kullanabilirim galiba o zaman.

Hocam Crypt blacksword kullanım gereksinimleri biraz fazla ama onları karşılarken vgr ve end düşük kalıyor bu daha zor yapmaz mı oyunu?
Yapar ama ya grind yaparsın ya da soul vessel kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…