S SaAs12 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Farkında olmadan içinde Dark Comet olan bir projeyi derledim, format atmadan silmek istiyorum fakat 3-4 tane antivirus kullanmama rağmen hiçbiri bulmadı. Nasıl kurtulabilirim?
Farkında olmadan içinde Dark Comet olan bir projeyi derledim, format atmadan silmek istiyorum fakat 3-4 tane antivirus kullanmama rağmen hiçbiri bulmadı. Nasıl kurtulabilirim?
machenzi Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #2 Hızlı Tarama mı yoksa Tam tarama mı yaptırdınız? 3-4 tane antivirus tam tarama ile bulamıyorsa, format son çare olabilir.
Hızlı Tarama mı yoksa Tam tarama mı yaptırdınız? 3-4 tane antivirus tam tarama ile bulamıyorsa, format son çare olabilir.
S SaAs12 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 machenzi dedi: Hızlı tarama mı yoksa tam tarama mı yaptırdınız? 3-4 tane antivirus tam tarama ile bulamıyorsa, format son çare olabilir. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaptım uygulamalardan başka bir şey bulmuyorlar arka plan taraması falan olan bir antivirus yok mu?
machenzi dedi: Hızlı tarama mı yoksa tam tarama mı yaptırdınız? 3-4 tane antivirus tam tarama ile bulamıyorsa, format son çare olabilir. Genişletmek için tıkla... Tam tarama yaptım uygulamalardan başka bir şey bulmuyorlar arka plan taraması falan olan bir antivirus yok mu?
machenzi Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #4 SaAs12 dedi: Tam tarama yaptım uygulamalardan başka bir şey bulmuyorlar arka plan taraması falan olan bir antivirus yok mu? Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da olması gerekiyor.
SaAs12 dedi: Tam tarama yaptım uygulamalardan başka bir şey bulmuyorlar arka plan taraması falan olan bir antivirus yok mu? Genişletmek için tıkla... Kaspersky'da olması gerekiyor.