SqruamDll Centipat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 20 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #1 Arkadaşlar merhaba Dark connect Master 4 port USB 3.0 USB hub çoklayıcı almayı düşünüyorum. Klavye, 6 fanlı soğutucu, mouse ve 7.1 kulaklık taksam sorun çıkartır mı? Yardımcı olursanız sevinirim, önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba Dark connect Master 4 port USB 3.0 USB hub çoklayıcı almayı düşünüyorum. Klavye, 6 fanlı soğutucu, mouse ve 7.1 kulaklık taksam sorun çıkartır mı? Yardımcı olursanız sevinirim, önerilerinizi bekliyorum.
Erenkrks Femtopat Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 Aldıysan nasıl memnun kaldın mı bende 7.1 kulaklık takmak icin alıyorum laptopta yer kalmadı Aldıysan nasıl memnun kaldın mı bende 7.1 kulaklık takmak icin alıyorum laptopta yer kalmadı
Aldıysan nasıl memnun kaldın mı bende 7.1 kulaklık takmak icin alıyorum laptopta yer kalmadı Aldıysan nasıl memnun kaldın mı bende 7.1 kulaklık takmak icin alıyorum laptopta yer kalmadı