Dark diamond Pro mesh 6 fanlı alınır mı?

ahmet.bahceci

Hectopat
Daha fazla  
Beyler 6 fanlı versiyonunu almayı düşünüyorum. 475 TL gibi fiyata değer mi? R5 1600 AF RX570 4 GB kullanıyorum. Bir de Dark Freezer X124 soğutucum var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201213-040539_Samsung Internet.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat bu kasanın kullanıcısıyım. Bende Dark diamond Pro modeli var ( önü camlı olan ) ikisi zaten birbirine çok benzer. Şunu rahatça söyliyebilirim öncelikle bu modellerin soğutması ile ilgili bir şey demeyeceğim çok ısınıyor diyenler var ben yaşamadım ki bu modelin önü mesh. Ama en büyük sorun kasa inanılmaz küçük. İleride sistemini falan yükseltmeyi düşünürsen eğer ki düşünmesen bile içi gerçekten küçük bırak sıvı soğutmayı Cylon 4F işlemci soğutucuyu zor sığdırdım. Amatörlüğüme geldi bu kasayı alırken yani sen bilirsin ama bütçen ne kadar bilmem daha yükseğe çıkabiliyorsan kesinlikle çık. Kısacası kesinlikle alma. Bütçen var ise 500TL'nin altında kasa almamaya bak.

Son düzenleme:
Bence Dark markasının hiçbir ürününü alma aldığım her ürünü kötü çıktı.

Hocam benim anakart zaten mikro atx bu kasanın içerisinde küçücük kalacak. İlerde yükseltme yapmak gibi bir lüksüm olacağını zannetmiyorum. Benim için önemli olan soğutma performansı
Bence Dark markasının hiçbir ürününü alma aldığım her ürünü kötü çıktı.
Teknobiyotik sayfasının kendi youtube kanalında corsair spec delta rgb modeli ile karşılaştırıyorlar ikisininde soğutma performansı aynı. Malzeme kalitesi nedir bilemem tabii ki

Bende onların videosunu izleyip aldım bin pişman oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…