Dark Diamond Pro mesh kasa alınır mı?

Bütçe
600

Chessboy

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Dark Diamond Pro mesh kasayı almak istiyorum Micro ATX anakartım var. Sizce alınır mı? Bütçe olarak daha iyisi varsa önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Diamond Pro mesh kasayı almak istiyorum Micro ATX anakartım var. Sizce alınır mı? Bütçe olarak daha iyisi varsa önerebilirsiniz.

Hocam yarı mesh olan modeli kullanıyorum. İçerisi gayet iyi hava alıyor, genişliği vs de hoş. Ama vidalama yaparken 1-2 vidada ufak yalama tarzı şeyler oldu. Onu da bir şekilde hallettim. Fanlarından da memnunum. Şu an kaç ₺ Pro mesh?

En ucuzu 569tl Hepsi Burada da satılıyor. Bugün cuma olduğu için siteler indirim yapıyor akşamı bekleyeceğim ona göre sipariş verebilirim yada indirim kodu falan paylaşılır bir yerde.

En ucuzu 569TL Hepsi Burada da satılıyor. Bugün cuma olduğu için siteler indirim yapıyor akşamı bekleyeceğim ona göre sipariş verebilirim ya da indirim kodu falan paylaşılır bir yerde.

Alınır pişman olmazsın. Dediğim gibi sadece o yalama olayını yaşadım sade.

Ben kullanıyorum. Hava akımı olarak güzel. Önde toz filtreside var ama malzeme kalitesi olarak çok iyi diyemem. Fanları da biraz sesli çalışıyor ileride değiştirmeyi düşünüyorum. İlk önce İntel'in stok fanını değiştireceğim eğer yine yüksek fan sesi gelirse kasanın fanlarını değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…