Dark Diamond Pro Mesh kasa alınır mı?

Pctoplayici53

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Dark Diamond Pro mesh alınır mı? Hem iyi hem kötü yorumları var karar veremedim nasıl sizce?

Hava akışı güzel. Tavsiye ettiğim bir arkadaş gayet memnun. Eksi yanı ise fanlar galiba Molex olarak geliyor ve PWM olmuyor.

Ekran kartınız 3 fanlı değilse alınabilir.

APU sistemde kullandım. Hava akışı güzel bir kasadır. Ön panelde ince bir sünger filtresi var. Kasanın önden toz almasını büyük oranda önlüyordu ama zamanla fanların çekim gücünden dolayı sünger az bir şey esneme yapmıştı içe doğru. Onu da iğne iplik yardımıyla ön panele sıkıca dikerek halletmiştim. Fanları FRGB bu arada. Yani renkler sabit. Herhangi bir animasyon mevcut değil ve sünger filtreden ötürü ışıklar biraz sönük gözüküyor. Yan camı pleksiden. Koyu bir tona sahip ve kasanın içini de aynı şekilde çok net göremiyorsun. Onun dışında ortalama bir kasada olan özelliklerin aynısı mevcut. Benim kullandığım dönemde bana en büyük artısı toz filtresi olmuştu. Neredeyse içi hiç tozlanmıyordu. Ön paneli söküp sünger filtreye hava tutuyordum sadece.

Hava akışı güzel. Tavsiye ettiğim bir arkadaş gayet memnun. Eksi yanı ise fanlar galiba Molex olarak geliyor ve PWM olmuyor.

O ne oluyor acaba, çok bilgim yok kasa fanlar hakkında.

O ne oluyor acaba çok bilgim yok kasa fanlar hakkında.

O ne oluyor acaba çok bilgim yok kasa fanlar hakkında.

3 fanlı degil link bıraktıklarının - +yönleri neler acaba bu kasaya göre?

Son düzenleyen: Moderatör:
O ne oluyor acaba çok bilgim yok kasa fanlar hakkında

Fanlar kontrol edilemiyor kısaca. Güç kaynağından gelen Molex kablosuna bağlıyorsun tüm fanları. Bu da sürekli sabit devirde dönmesini sağlıyor. Bu kasada fanlar Molex ile bağlanıyor. PWM fanları ise anakarta bağlıyorsun ve değişken devirlere sahiptir. Sistem yük altındayken hızlı dönüp boştayken yavaşlar. İşlemci fanıyla aynı çalışma mantığına sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'da bir satıcı fanlar PWN 4 pin demiş biri fanlar ayarlanabilir değil demiş. Hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…