BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.723 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #11 delvarto dedi: Peki, sistemde işlemci takılı olmadan fanlar çalışır mı? Molex'e bağladım fakat fanlar çalışmadı, bir sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının I/O şalterini I yaptın mı? Pardon sistem çalışmıyor sandım. Fanlar mı çalışmıyor sadece?
delvarto dedi: Peki, sistemde işlemci takılı olmadan fanlar çalışır mı? Molex'e bağladım fakat fanlar çalışmadı, bir sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Güç kaynağının I/O şalterini I yaptın mı? Pardon sistem çalışmıyor sandım. Fanlar mı çalışmıyor sadece?
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #12 BerkayZ87 dedi: Güç kaynağının I/O şalterini I yaptın mı? Pardon sistem çalışmıyor sandım. Fanlar mı çalışmıyor sadece? Genişletmek için tıkla... İşlemci hariç her şey takılı sistemde. Güç tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. delvarto dedi: İşlemci hariç her şey takılı sistemde. Güç tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87
BerkayZ87 dedi: Güç kaynağının I/O şalterini I yaptın mı? Pardon sistem çalışmıyor sandım. Fanlar mı çalışmıyor sadece? Genişletmek için tıkla... İşlemci hariç her şey takılı sistemde. Güç tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. delvarto dedi: İşlemci hariç her şey takılı sistemde. Güç tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... @BerkayZ87