Dark Diamond Pro Mesh mi? Aerocool QS240 mı?

Erren

Femtopat
Arkadaşlar PC topluyorum ama kasa konusunda emin değilim sizce Dark mesh Pro mu almalıyım? Yoksa Aerocool QS240 mı? Hangisinin hava akışı ve PSU'su daha iyidir?

Hocam farketmediysen dikkat et Aerocool olan kasa M-atx bir tık küçük boy kasa. Bu şekilde düşünürsen eğer Dark diamond Mid tower daha büyük olacağı için daha çok yeri kalır ve daha iyi hava döngüsü olur diye düşünüyorum. İkincisi iki kasada da ben googlde aratınca direk karşıma psu'lu satılan çıkmadı. Sen kafandakilerin linklerini ekle istersen konuya o şekilde daha kolay yardım alırsın. Bir de şey var kullanım yeri ve amacı da önemli burada ben masamın üzerinde kullanacağım bilgisayarı diyorsan aerocool tercih etmelisin. Başlarda insanın gözüne çarpmasa da büyük kasalar bir zaman sonra sesi olsun, görüntüsü olsun rahatsız ediyor insanı.
PSU ayrı alınız. Ama ikisinin de içinde VX Plus var diye biliyorum. Dark Diamond Pro Mesh daha iyi.
Ve evet teknobiyotikten alacaksa eğer %90 iht. aerocool vx 500 psu koyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…