JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 16 Şubat 2021 #1 Kasamın ön filtresi çok tozlanmış ve temizlemem gerekiyor ama bir türlü açamadan, şu videodaki gibi alttan sert bir şekilde çekince açılıyor mu acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı kasayı kullanan ve açabilen varsa bilgilendirebilir mi?
Kasamın ön filtresi çok tozlanmış ve temizlemem gerekiyor ama bir türlü açamadan, şu videodaki gibi alttan sert bir şekilde çekince açılıyor mu acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı kasayı kullanan ve açabilen varsa bilgilendirebilir mi?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 16 Şubat 2021 #2 Çıkar ama dikkat edin çekerken.
4 428252 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 251 16 Şubat 2021 #3 Alttan kendine doğru çekince açılıyor. Bende de Dark Raider var, ön panelleri benziyor.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 16 Şubat 2021 #4 Açılır zaten kasaların önü sağlam yapılmıştır
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 16 Şubat 2021 #5 Berkkitten dedi: Alttan kendine doğru çekince açılıyor. Bende de Dark Raider var, ön panelleri benziyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bunu deneyeceğim.
Berkkitten dedi: Alttan kendine doğru çekince açılıyor. Bende de Dark Raider var, ön panelleri benziyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bunu deneyeceğim.
H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #6 Bende aynısı var dik tutarken çıkaramadım yan yatırdım altta çekme yeri var el koymak için yan yatırıp çekin açılır diye düşünüyorum.
Bende aynısı var dik tutarken çıkaramadım yan yatırdım altta çekme yeri var el koymak için yan yatırıp çekin açılır diye düşünüyorum.
4 428252 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 251 16 Şubat 2021 #7 H4sanTV dedi: Bende aynısı var dik tutarken çıkaramadım yan yatırdım altta çekme yeri var el koymak için yan yatırıp çekin açılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasam masanın üzerinde duruyor. Biraz öne çektim, 2-3 parmağın girebileceği bir boşluk var zaten. Oradan çekince açılıyor. İlk açışımda korktum kırılır diye ama sorun olmuyor.
H4sanTV dedi: Bende aynısı var dik tutarken çıkaramadım yan yatırdım altta çekme yeri var el koymak için yan yatırıp çekin açılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasam masanın üzerinde duruyor. Biraz öne çektim, 2-3 parmağın girebileceği bir boşluk var zaten. Oradan çekince açılıyor. İlk açışımda korktum kırılır diye ama sorun olmuyor.
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 5 Kasım 2022 #8 Berkkitten dedi: Alttan kendine doğru çekince açılıyor. Bende de Dark Raider var, ön panelleri benziyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı kasa var nasıl açtınız alt taraf çok sert bayağı zorladım açamadım?
Berkkitten dedi: Alttan kendine doğru çekince açılıyor. Bende de Dark Raider var, ön panelleri benziyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba bende de aynı kasa var nasıl açtınız alt taraf çok sert bayağı zorladım açamadım?
4 428252 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 251 6 Kasım 2022 #9 PcHoca dedi: Merhaba bende de aynı kasa var nasıl açtınız alt taraf çok sert bayağı zorladım açamadım? Genişletmek için tıkla... Elinizi sokabileceğiniz bir bölme gibi bir şey var, oradan tutup çekin açılır.
PcHoca dedi: Merhaba bende de aynı kasa var nasıl açtınız alt taraf çok sert bayağı zorladım açamadım? Genişletmek için tıkla... Elinizi sokabileceğiniz bir bölme gibi bir şey var, oradan tutup çekin açılır.
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 6 Kasım 2022 #10 Berkkitten dedi: Elinizi sokabileceğiniz bir bölme gibi bir şey var, oradan tutup çekin açılır. Genişletmek için tıkla... Bende o kısmı zorladım olmadı gücümü verdiğimde esniyor daha fazla güç verirsem kırılacak gibi.
Berkkitten dedi: Elinizi sokabileceğiniz bir bölme gibi bir şey var, oradan tutup çekin açılır. Genişletmek için tıkla... Bende o kısmı zorladım olmadı gücümü verdiğimde esniyor daha fazla güç verirsem kırılacak gibi.