4 428252 Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 251 6 Kasım 2022 #11 PcHoca dedi: Bende o kısmı zorladım olmadı gücümü verdiğimde esniyor daha fazla güç verirsem kırılacak gibi. Genişletmek için tıkla... Çıkıyor hocam bende ama bilemem.
PcHoca dedi: Bende o kısmı zorladım olmadı gücümü verdiğimde esniyor daha fazla güç verirsem kırılacak gibi. Genişletmek için tıkla... Çıkıyor hocam bende ama bilemem.
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 6 Kasım 2022 #12 428252 dedi: Çıkıyor hocam bende ama bilemem. Genişletmek için tıkla... Zamet olmazsa video çekebilir misin?
428252 dedi: Çıkıyor hocam bende ama bilemem. Genişletmek için tıkla... Zamet olmazsa video çekebilir misin?
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 6 Kasım 2022 #13 Alttan çekince çıkıyor biraz zorlayın fakat dikkat edin üst kısımdakı kablolar çok kısa üsttü iterek alttan çekin.
Alttan çekince çıkıyor biraz zorlayın fakat dikkat edin üst kısımdakı kablolar çok kısa üsttü iterek alttan çekin.
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 6 Kasım 2022 #14 Jon Sino dedi: Alttan çekince çıkıyor biraz zorlayın fakat dikkat edin üst kısımdakı kablolar çok kısa üsttü iterek alttan çekin. Genişletmek için tıkla... Dark Raider'den bahsediyorsunuz değil mi ben yeniden denedim olmadı.
Jon Sino dedi: Alttan çekince çıkıyor biraz zorlayın fakat dikkat edin üst kısımdakı kablolar çok kısa üsttü iterek alttan çekin. Genişletmek için tıkla... Dark Raider'den bahsediyorsunuz değil mi ben yeniden denedim olmadı.
WinsmokeX Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX580 Ryzen 3 3100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #15 Jon Sino dedi: Alttan çekince çıkıyor biraz zorlayın fakat dikkat edin üst kısımdakı kablolar çok kısa üsttü iterek alttan çekin. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum ama bende Dark Diamond Pro cam panel var. Birkaç LED kablo ve büyük bir kablo yüzünden paneli yana çekemiyorum yerlerinden de çıkmıyorlar nasıl yapabilirim?
Jon Sino dedi: Alttan çekince çıkıyor biraz zorlayın fakat dikkat edin üst kısımdakı kablolar çok kısa üsttü iterek alttan çekin. Genişletmek için tıkla... Hortlatıyorum ama bende Dark Diamond Pro cam panel var. Birkaç LED kablo ve büyük bir kablo yüzünden paneli yana çekemiyorum yerlerinden de çıkmıyorlar nasıl yapabilirim?