N Niq6570 Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 19 25 Ocak 2021 #1 Merhabalar, Konu başlığında da belirttiğim gibi, hangi kasayı almalıyım sizce fikirlerinizi bekliyorum. Dark kasa : 450 TL. XPG kasa : 560 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2021
Merhabalar, Konu başlığında da belirttiğim gibi, hangi kasayı almalıyım sizce fikirlerinizi bekliyorum. Dark kasa : 450 TL. XPG kasa : 560 TL.
ventus xs Centipat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 824 Çözümler 1 25 Ocak 2021 #2 Bu: MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com İlla ikisinden biri ise bence Dark.
Bu: MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com İlla ikisinden biri ise bence Dark.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Benim xpg daha çok hoşuma gidiyor. Daha sade ve şık. Hava akışı konusunda da kötü değil. Yanlarda baya açıklık var.
Benim xpg daha çok hoşuma gidiyor. Daha sade ve şık. Hava akışı konusunda da kötü değil. Yanlarda baya açıklık var.
pandaaa Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 752 Çözümler 3 25 Ocak 2021 #4 XPG malzeme kalitesi çok üstün tüm rakiplerinden bu bütçe için. XPG tercih ederdim.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 25 Ocak 2021 #5 XPG çok daha şık ve sağlam bir kasa, ön tarafı çıkabiliyor zaten hava akışı da güzel.
N Niq6570 Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 19 25 Ocak 2021 #6 Büyük ihtimalle XPG alacağım gibi duruyor. İçindeki fanlarının az olması beni düşündürüyordu fakat ayrı bir fan alacağım gibi duruyor.
Büyük ihtimalle XPG alacağım gibi duruyor. İçindeki fanlarının az olması beni düşündürüyordu fakat ayrı bir fan alacağım gibi duruyor.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 Niq6570 dedi: Büyük ihtimalle XPG alacağım gibi duruyor. İçindeki fanlarının az olması beni düşündürüyordu fakat ayrı bir fan alacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada 560 TL ye nereden buldun. Normalde daha ucuz.
Niq6570 dedi: Büyük ihtimalle XPG alacağım gibi duruyor. İçindeki fanlarının az olması beni düşündürüyordu fakat ayrı bir fan alacağım gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada 560 TL ye nereden buldun. Normalde daha ucuz.
N Niq6570 Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 19 25 Ocak 2021 #8 Mehmet A dedi: Bu arada 560 TL ye nereden buldun. Normalde daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da, İncehesapta daha ucuz ama önceden 1 alışverişimde rezillik yaşadığım için almak istemedim ordan güvenemiyorum açıkçası.
Mehmet A dedi: Bu arada 560 TL ye nereden buldun. Normalde daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da, İncehesapta daha ucuz ama önceden 1 alışverişimde rezillik yaşadığım için almak istemedim ordan güvenemiyorum açıkçası.
theFaceless Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2017 Mesajlar 1.306 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Budapeşte 25 Ocak 2021 #9 İncehesap'ta 485 lira. XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
İncehesap'ta 485 lira. XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #10 Niq6570 dedi: Hepsiburada'da, İncehesapta daha ucuz ama önceden 1 alışverişimde rezillik yaşadığım için almak istemedim ordan güvenemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kasa alırken bir sorun olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin. 70 TL fazladan vermeye değer mi bilemem.
Niq6570 dedi: Hepsiburada'da, İncehesapta daha ucuz ama önceden 1 alışverişimde rezillik yaşadığım için almak istemedim ordan güvenemiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kasa alırken bir sorun olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin. 70 TL fazladan vermeye değer mi bilemem.