Dark Diamond Pro Ölçüleri

XLlonKJEE

Kilopat
Öncelikle bu kasayı almak istiyorum. (Bu kasa daha iyi diye cevap yazmayınız.)

1. Kasanın tam olarak ölçülerini bulamadım, nereden bulabilirim?
2. Kasadaki fanların Molex bağlantı desteği var mı?
3. Benim anakartımda SYS_FAN 4 pin girişinden 1 tane var. Geri kalan 3 fanı Molex desteği yoksa ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Burada kendileri anlatıyor. Ve aynı kasadan ben de kullanıyorum. Molex desteği var o şekilde kullanılıyor fanlar bende. Ama kesinlikle önermiyorum ben de dış görünüşü için satın aldım ürünü. Lakin inanılmaz sıcak oluyor kasa. Ön tarafta meş bir yapı olduğunu söylüyor ancak o kadar dar ve küçük ki oralardan hava akışı olmuyor resmen. Kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Ayrıca kasanın net ölçüleri:
Yükseklik: 43cm Uzunluk: 38cm Genişlik: 20cm

Son düzenleme:
Dark guardian modelini kullanıyorum. Mesh yapılı kasalar her zaman daha serindir 3 fan önde 1 fan egzoz olarak geldi. Kontrolcüden hızlı moda aldım sesli ama serin kasam. Sorun olursa her türlü yardım ederim.
Not: Anakartında ARGB portu var ise Guardian Pro öneririm.

Zaten kasanın ön tarafındaki camı çıkartıp kendi yaptığım mesh ızgarayı takacağım 5 TL'ye iş çözülüyor :D fiber sineklikle :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
burada kendileri anlatıyor. Ve aynı kasadan ben de kullanıyorum. Molex desteği var o şekilde kullanılıyor fanlar bende. Ama kesinlikle önermiyorum ben de dış görünüşü için satın aldım ürünü. Lakin inanılmaz sıcak oluyor kasa. Ön tarafta mesh bir yapı olduğunu söylüyor ancak o kadar dar ve küçük ki oralardan hava akışı olmuyor resmen. Kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Yükseklik: 43cm uzunluk: 38cm genişlik: 20cm.

Her fanın Molex desteği varsa sıkıntı yok sıcaklık önemli değil kasayı görünüşü için alıyorum zaten fashion kasa olacak kullanmicaz :D.

Dark Guardian modelini kullanıyorum. Mesh yapılı kasalar her zaman daha serindir 3 fan önde 1 fan egzoz olarak geldi. Kontrolcüden hızlı moda aldım sesli ama serin kasam. Sorun olursa her türlü yardım ederim.
Not: Anakartında ARGB portu var ise Guardian Pro öneririm.

Dediğim gibi kasa önerisi istemiyorum ^^
burada kendileri anlatıyor. Ve aynı kasadan ben de kullanıyorum. Molex desteği var o şekilde kullanılıyor fanlar bende. Ama kesinlikle önermiyorum ben de dış görünüşü için satın aldım ürünü. Lakin inanılmaz sıcak oluyor kasa. Ön tarafta mesh bir yapı olduğunu söylüyor ancak o kadar dar ve küçük ki oralardan hava akışı olmuyor resmen. Kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum kesinlikle.
Yükseklik: 43cm uzunluk: 38cm genişlik: 20cm.

Sormayı unutmuşum fanların Molex'leri çıkış mı giriş mi acaba fotoğraflı atabilir misiniz?

Son düzenleme:
Teşekkürler herkese cevaplar için.
Soruların Genel Cevapları

1.cevap;

Yükseklik = 43cm.
Uzunluk = 38cm.
Genişlik/derinlik = 20cm.

2.cevap;

Her fanda 3 pin girişi ve çift taraflı girişe sahip Molex bağlantıları var sorun yaşamazsınız.

3.cevap = zaten gerek kalmamış Molex girişi ve çıkışı var.

Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı