DARK Dragon Kasaya GTX 1080 Sığar mı?

hkncvs

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Elimde Xigmatek Praxis 1801 kasa mevcut. Dark dragon kasa 400mm ekran kartı uzunluğuna kadar kart takılabileceğini söylüyor. Gerçekten de bu veriler doğru mu ?

5.jpg

upload_2017-11-16_17-53-27.png

Xigmatek Praxis 1801 Kasa
Alırken ekran kartı uzunluğuna özellikle dikkat etmiştim. 370mm ekran kartı için yer olduğunu iddia eden xigmatek,
upload_2017-11-16_17-48-5.png

MSI GTX 1080'i içine almakta bile zorlandı. Taktığımda kartı karşılaştığım sonuç hüsran.

Ekran kartım kasaya sığmadı. Kasayı aşağıda görüldüğü gibi kestim. Fakat bu seferde 6 ve 8 PIN kablo girişleri yüzünden kasa kapağını kapatamıyorum.
4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20171116-182908.jpg
    Screenshot_20171116-182908.jpg
    252,4 KB · Görüntüleme: 255
Son düzenleme:
Ben de dark dragon var msi 1080 gaming x var. Kart sığıyor ama güç pinleri takacak yer kalmıyor. Bende kesmeyi düşünüyorum çünkü pencereli kasa ve dışa doğru genişletme var.

1080 gibi bir kartı Dark Dragon kasaya takmanı zaten önermem. Böyle üst seviye bileşenlerin rahat kullanımı ve kasa içinin ferahlığı açısından çok daha iyi alternatifler var. Donanımlar yıllar içinde sürekli değişebilir ama kasa alınca 1 kere alınması gerektiğini düşünüyorum. Bütçe fazla arttırılamayacaksa bile en kötü ihtimalle şunu alabilirsin. Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı
Net bütçe verirsen daha iyi tavsiyeler de geleceltir.

1080 gibi bir kartı Dark Dragon kasaya takmanı zaten önermem. Böyle üst seviye bileşenlerin rahat kullanımı ve kasa içinin ferahlığı açısından çok daha iyi alternatifler var. Donanımlar yıllar içinde sürekli değişebilir ama kasa alınca 1 kere alınması gerektiğini düşünüyorum. Bütçe fazla arttırılamayacaksa bile en kötü ihtimalle şunu alabilirsin. Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası Phanteks Eclipse P300 Cam Kapaklı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatı
Net bütçe verirsen daha iyi tavsiyeler de geleceltir.

Net bir bütçe vermek istememdeki sebep şu idi; Kara cuma, karttaki bonuslar derken dark dragona cebimden 50 tl falan vermiş olacaktım.(eğer sığıyor deseydi arkadaş)

Ama artık sığmıyor deyince sizinde dediğinize gelmiş bulundum.
Bütçem 150 TL dir. (Biraz daha bekleyip bütçeyi artırmam gerek farkındayım.)
Benim için kasanın bir önemi yok. Her şey değişir, kasa kalır diyemiyorum. Severek asla satmam diyerek topladığım 970 li sistemimi ekran klavye her şeyiyle satmak durumunda kalmıştım. Tek sorunum şu an kapağın kapanmaması. Önerdiğiniz kasa güzel duruyor, bütçemi aşıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı