Dark Easylink 120mm fan kiti alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Çanakkale
Corsair Spec Delta kullanıyorum. İçerisinde ise kendi fanları bulunuyor. Anakartımda tek fan slotu olduğu için çoklayıcıyla kullanıyorum fakat yeterli güç sağlayamıyor ve uğultu yapıyor. Fiyatlarının uygun olması ve çoklayıcı kullanmayacağım için mantıklı duruyor, eğer kalitelilerse alabilirim. Bendeki fanlar DC olduğu için belirli bir RPM'in altına düşmüyor ve ekstra ses yapıyor ayrıca.

Bu fanların sesi de az değil, onu belirteyim. Yani 23-28 dbA ses seviyesi rahatsız edebilir. Bunun dışında söylenildiği giib 61 CFM hava akışı var ise iyi denebilir.

Bu fanların sesi de az değil, onu belirteyim. Yani 23-28 dbA ses seviyesi rahatsız edebilir. Bunun dışında söylenildiği giib 61 CFM hava akışı var ise iyi denebilir.

Ses seviyesinden ziyade devir düşürüp uğultu yapması rahatsız ediyor beni. Sistemim gayet serin çalışıyor düşük RPM ile kullanabilirim.

Kiti satın aldım deneyimleme şansım da oldu. Ses ve kalite konusunda memnun kaldım. Fiyatına göre gayet başarılı, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Aynı kiti bende satın aldım 2x3 şeklinde ocak ayından bu yana kullanıyorum 5800x3D ile fan devri en tepe seviye ye ciktigi zaman evet ses yapiyor ama bence tüm fanlar yapiyordur ben memnunum açıkçası fiyat performans bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…