J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Ocak 2021 #1 Dark Elite Force GM1000 DPI Ayarlanabilir Aydınlatmalı USB Oyuncu Mouse | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Bu fareyi kullanıyorum, elime çok iyi oturuyor fakat arada donuyor. İmleci falan hareket ettiremiyorum. Bu yüzden buna benzeyen bir mouse alacağım, bütçem 200 TL. Palm şeklinde tutuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2021
Dark Elite Force GM1000 DPI Ayarlanabilir Aydınlatmalı USB Oyuncu Mouse | Teknobiyotik www.teknobiyotik.com Bu fareyi kullanıyorum, elime çok iyi oturuyor fakat arada donuyor. İmleci falan hareket ettiremiyorum. Bu yüzden buna benzeyen bir mouse alacağım, bütçem 200 TL. Palm şeklinde tutuyorum.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2021 #2 Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C011-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Bunlar nasıl?
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse | ITOPYA Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03250100-R3M1 ITOPYA'da. www.itopya.com Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C011-EU ITOPYA'da. www.itopya.com Bunlar nasıl?