Elektronik Dark Elite Force 3X Ateş Butonlu DPI Ayarlanabilir Aydınlatmalı Mouse 59 TL

Hayır ya paranızı kenara koyun. Bunu satın almak yerine klavye kısayollarını ezberlerim. 30 lira daha biriktirip en ucuz Logitech mouse bu fareden daha fazla fayda sağlayacaktır.
Birinci elden satın aldım ve kullandım bu arada bilginiz olsun.

Yaklaşık 4 yıl boyunca bu mouse'u kullandım. 3 tane eskittim. 3'ü de sağ tık bozulmasından gitti. MOBA oyunlarına dayanmıyor. 5 ay önce Logitech G102 aldım. Açıkçası 5 ay olmasına rağmen hala alışamadım buna göre küçük. Bu Mouse'nin rahatlığı çok iyi. Tek sıkıntısı hangi marka adı altında olursa olsun tıklama ömrü az.
bu fiyata bence alınabilir.👍

Ufak kardeşi olup bu tür fare arayanlar için bire bir. Zaten bu fiyata çok bir şey beklememek lazım.
Evet böyle bir senaryoda olabilir.

Bu mouse birçok farklı marka altında satıldı yıllarca. Everest'in sattıklarından almıştım ama sadece mousepadi için. Dengesi bir garip. Tıklama ömrü gerçekten çok az. Kendime çektirdiğim eziyeti Steelseries 110 alınca fark ettim.

Hayır ya paranızı kenara koyun. Bunu satın almak yerine klavye kısayollarını ezberlerim. 30 lira daha biriktirip en ucuz Logitech mouse bu mousedan daha fazla fayda sağlayacaktır.
Birinci elden satın aldım ve kullandım bu arada bilginiz olsun.
Markaya bisey diyemem ama yanlis düşünüyorsun farede fazla tus olmasi pratik oluyor oyunlarda cok isime yariyor medya oynatma duraklatma vs

Yaklaşık 4 yıl boyunca bu mouse'u kullandım. 3 tane eskittim. 3'ü de sağ tık bozulmasından gitti. MOBA oyunlarına dayanmıyor. 5 ay önce Logitech G102 aldım. Açıkçası 5 ay olmasına rağmen hala alışamadım buna göre küçük. Bu Mouse'nin rahatlığı çok iyi. Tek sıkıntısı hangi marka adı altında olursa olsun tıklama ömrü az.
bu fiyata bence alınabilir.👍
Evet böyle bir senaryoda olabilir.

Bu mouse birçok farklı marka altında satıldı yıllarca. Everest'in sattıklarından almıştım ama sadece mousepadi için. Dengesi bir garip. Tıklama ömrü gerçekten çok az. Kendime çektirdiğim eziyeti Steelseries 110 alınca fark ettim.
Kalıbı çok güzel ama kalitesi o kadar iyi değil. Bende de Steelseries Rival 3 var mesela, tutuş olarak bu kalıbı daha çok beğeniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı