isded54 Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #1 Dark Evo G110 AMD A10-7860K 3.6GHz 8GB 1TB Masaüstü Fiyatı Arkadaşlar ben daha önceden almadım ama alacağım bir sistem topladım. Fakat o fiyatımı aşıyor, ben de araştırıyordum bunu buldum. Bu alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2017
Dark Evo G110 AMD A10-7860K 3.6GHz 8GB 1TB Masaüstü Fiyatı Arkadaşlar ben daha önceden almadım ama alacağım bir sistem topladım. Fakat o fiyatımı aşıyor, ben de araştırıyordum bunu buldum. Bu alınır mı?
slumber Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2017 #2 CS:GO, LOL, DOTA 2 gibi oyunlar oynayacaksan alınabilir. Ama o fiyata değmez daha uygunları bulanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2017
CS:GO, LOL, DOTA 2 gibi oyunlar oynayacaksan alınabilir. Ama o fiyata değmez daha uygunları bulanabilir.
isded54 Hectopat Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #3 Sağ ol teşekkür ederim. Birde GTA 5 kaldırır mı bu arada GTA 5 oynamayacağım da.Sadece Zula ve Minecraft oynamak için alacağım yine de kaldırır mı ?
Sağ ol teşekkür ederim. Birde GTA 5 kaldırır mı bu arada GTA 5 oynamayacağım da.Sadece Zula ve Minecraft oynamak için alacağım yine de kaldırır mı ?
slumber Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #4 isded54 dedi: Sağ ol teşekkür ederim. Birde GTA 5 kaldırır mı bu arada GTA 5 oynamayacağım da.Sadece Zula ve Minecraft oynamak için alacağım yine de kaldırır mı ? Genişletmek için tıkla... Kaldırır ama 30 fps altına çok fazla düşersin. Sitedeki bilgiler doğrusa alınabilir ama 7870k olması daha iyi olurdu tabii ki GTA gibi oyunları APU sistemlerde oynayamassın.
isded54 dedi: Sağ ol teşekkür ederim. Birde GTA 5 kaldırır mı bu arada GTA 5 oynamayacağım da.Sadece Zula ve Minecraft oynamak için alacağım yine de kaldırır mı ? Genişletmek için tıkla... Kaldırır ama 30 fps altına çok fazla düşersin. Sitedeki bilgiler doğrusa alınabilir ama 7870k olması daha iyi olurdu tabii ki GTA gibi oyunları APU sistemlerde oynayamassın.