Dark EvoPad R9720 Tablet Bilgisayar Nasıldır?

Tablet bilgisayar almayı düşünüyorum, fiyatı yüzünden Dark EvoPad R9720 tablet bilgisayar ilgimi çekti, nasıldır, alınır mı? Alan bilen, kullanan, deneyen var mı acaba? Hiç bir yerde incelemesini göremedim, o kadar mı kötü acaba? Fikirlerinizi rica edeyim, görünüşte çok iyi gibi dursa da ama dediğim gibi incelemesi yok o yüzden midem bulandı açıkçası çok mu dandik acaba diye. Ucuz alalım derken paramızı çöpe atmayalım bir de?

Dark EvoPad R9720 Tablet Bilgisayar Fiyatı: 550-600 TL arası, kendi sitesinden fotolar bunlar da:

TeknoBiyotik: Dark Evopad R9720 Çift Çekirdekli 9.7" 1024x768 IPS Ekranli 16GB Android 4.1 OS WiFi Tablet Bilgisayar - Tablet - Notebook

Dark'ın ürünleri dandik gibi görünebilir ama genelde kalitelidir. Eğer çok merak ediyorsanız iade konusunda alacağınız yerden teminat alın. Yani beğenmezsek geri verip paramızı alabiliyor muyuz diye. Alıp deneyin kendiniz görün. Yani saçma bir fikir gibi görünebilir ama en azından bir fikir.^^

Fotoğraflarla güzel reklam yapmışlar ama sonuçta iyi sunum hariç gerçek kalitesine yönelik pek bir ipucu edinmek mümkün değil. Dark tableti satan Akortek ürünlerini teste yollamayı pek sevmeyen bir firma olarak biliniyor. Ben teste ürün yollamayan hiç bir markanın ürününe güvenmem. Sonuçta iyi not da alsa, kötü not da alsa tüketiciler için alışveriş sitelerindeki parlak afişler değil, donanım incelemeleri yol göstericidir.

PCB'nin katmanız için bile pazarlaık yapan firmalar bunlar. 2 kuruş daha az verip 5 katman yerine 3 katman PCB ile üretim yaptırtan firmalar. Ucuz tabletlerden uzak durulması gerek. Janjanlı açıklamalara aldanmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…