Eflatun231
Centipat
Daha fazla
Eki Görüntüle 2512844
Attığın soğutucuyu aktif kullanıyorum ve önermem. Fiyatına değmez. Phantom Spirit tercih edin.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Tabii ki de Phantom Spirit.Sizin önerdiğiniz mi yoksa bu mu daha iyi olur?
Ses ve sıcaklık konusunda üzmez diyosunuz.Tabii ki de Phantom Spirit.
Ses konusunda üzmez. Sıcaklık konusunda da rakibi yok zaten bu paraya. Piyasadaki 240mm sıvı soğutucuların %95'inden daha iyi. AK400'den çok daha iyi.Ses ve sıcaklık konusunda üzmez diyosunuz.
Ses konusunda üzmez. Sıcaklık konusunda da rakibi yok zaten bu paraya. Piyasadaki 240mm sıvı soğutucuların %95'inden daha iyi. AK400'den çok daha iyi.
Kasana sığar.Kasama sığar değil mi? Biraz büyük gibi geldi de 154mm bir soğutucuymuş kasam 160mm ye kadar destekliyor ölçüsü sorun olmaz herhalde pazartesi sipariş geçerim bunu.
Kasana sığar.
Eki Görüntüle 2512844
Attığın soğutucuyu aktif kullanıyorum ve önermem. Fiyatına değmez. Phantom Spirit tercih edin.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hava sirkülasyonunu pozitif yönde etkiler diye düşünüyorum. Senin yerinde olsam kasaya fan almak yerine indirimde kasa alırdım. O kasanın hava sirkülasyonu ne yaparsan yap mükemmel olmaz.Hava sirkilasyonunu düzenler değil mi çünkü ben kasanın yan kapağını açtığımda sıcaklık 75'e düşüyor işlemcinin kapattığımda ise tam %100 yük altında 87'ye kadar çıktığını gördüm 10 12 derece fark var ekstra kasa fanları da almayı düşünüyordumda bu işlemci fanı sorunumu halleder gibi halletmezse öbür fanlar ucuz zaten kasada sıcak havanın tahliyesini kolaylaştıracak şekilde yukarıya 1 tane alsam yeterli diye düşünüyorum.
Evet.Bu attığınz 2 soğutucunun tek farkı RGB değil mi?