3 361857 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Kasım 2020 #11 irfan_bkcz dedi: Sistemim için acaba bu Dark Force+ 500W 80+ yarı modüler PSU uygun mudur? Değilse güzel bir tane önerebilir misiniz? AMD Ryzen 5 3600. ASUS STRIX RX 5600 XT Gaming OC 6 GB. MSI AMD B550 GAMING Plus anakart. RAM 3200MHz. Genişletmek için tıkla... RX 5600XT için önerilen Watt değeri 600W AMD'nin sitesine bakıp görebilirsiniz ayrıca eğer aceleniz yoksa ve üstüne az bir para koyup daha kaliteli bir PSU almanızı tavsiye ederim RX serisi PSU'da çok seçici.
irfan_bkcz dedi: Sistemim için acaba bu Dark Force+ 500W 80+ yarı modüler PSU uygun mudur? Değilse güzel bir tane önerebilir misiniz? AMD Ryzen 5 3600. ASUS STRIX RX 5600 XT Gaming OC 6 GB. MSI AMD B550 GAMING Plus anakart. RAM 3200MHz. Genişletmek için tıkla... RX 5600XT için önerilen Watt değeri 600W AMD'nin sitesine bakıp görebilirsiniz ayrıca eğer aceleniz yoksa ve üstüne az bir para koyup daha kaliteli bir PSU almanızı tavsiye ederim RX serisi PSU'da çok seçici.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Kasım 2020 #12 yusufyardimci dedi: İşte yardımcı olursanız he nasıl marka iyi midir? Genişletmek için tıkla... Dark çok kalitesiz bir marka ayrıca teknik destek konusunda sana asker arkadaşın gibi davranıyorlar.
yusufyardimci dedi: İşte yardımcı olursanız he nasıl marka iyi midir? Genişletmek için tıkla... Dark çok kalitesiz bir marka ayrıca teknik destek konusunda sana asker arkadaşın gibi davranıyorlar.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 8 Kasım 2020 #13 dafry dedi: Attığınız iki PSU'nunda verimlikleri senemize göre aşırı yetersiz. Attıklarınız alınmaz. Genişletmek için tıkla... Evet Highpower öyle haklısın kaldırdım onu. Diğerine gelirsek diğeri indirimde onu da ondan attım.
dafry dedi: Attığınız iki PSU'nunda verimlikleri senemize göre aşırı yetersiz. Attıklarınız alınmaz. Genişletmek için tıkla... Evet Highpower öyle haklısın kaldırdım onu. Diğerine gelirsek diğeri indirimde onu da ondan attım.