Termalright modellerinde RAM'ların olduğu taraftaki fan biraz yukarı takılabiliyor.Teknobiyotik'te bu soğutucu kargo ile beraber 935 TL'ye geliyor, iyi midir? 190W TDP'si olduğu yazıyor, rakiplerine göre biraz düşük ancak 5700x3D ile kullanacağım.
Dark Freezer X120 2025 Edition 1x12cm 4pin PWM Siyah Fanlı, 65CFM - 190W TDP, 4x Isı Borusu, LGA1700 - AM5 Uyumlu, Direct Contact İşlemci Soğutucu (DKCCX120) | Teknobiyotik
Dark Freezer X120 2025 Edition Intel LGA1700/1851 & AMD AM5 Uyumlu 120mm İşlemci Soğutucu 4pin PWM Fan 65CFM 190W TDP 4x Isı Borusu, Direct Contact ile Yüksek Soğutma Performansı İşlemciler İçin Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek...www.teknobiyotik.com
Bütçe 1000-1500 arasında, farklı önerileri alabilirim. Işıklı olup olmaması çok önemli değil. Çift fanlılardan istemiyorum çünkü MOSFET HS'lerine ve RAM'lere çarpma olasılığı var, oldukça yüksekler. Bildiğiniz kampanyalı indirimli ürünler varsa atarsanız sevinirim.
Termalright modellerinde RAM'ların olduğu taraftaki fan biraz yukarı takılabiliyor.
Dark Freezer X120 modelinde TDP değerini çok fazla yazmışlar.
Şu soğutucuyu öneririm hocam.
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
MOSFET tarafında sanırım sorun olmaz. Sorun zaten hiç olmaz da az yukarı takılıyor.ROG STRIX B550F ve Corsair Vengeance RT RAM'ler var hocam. RAM'ler biraz yüksek, sığar mı sizce?
Sorun zaten hiç olmaz da az yukarı takılıyor.
Evet evet. Ayarlayabilirsin. Bombeli ve ya çıkıntılı değil bu model.Yukarı aşağı kısmını biz ayarlayabiliyor muyuz fanların?
Şu videoda arkadaş söylüyor. 2.35'ten itibaren izleyebilirsin.
Evet bir sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla beğendiyseniz alabilirsiniz. 5700x3d ile güzel ikili olurlar.
Şu arkadaşın da videosunu izledim, RAM'lerle aynı hizaya gelmiyor bile. Bende de aşağı yukarı bu kadar mesafe var. Şu an Wraith Prism kullanıyorum ve genişlik olarak büyük bir soğutucu, RAM'lerle arasında biraz mesafe var. Thermalright belki kıl payı kurtarır gibime geliyor.
Evet hocam gördüm, oldukça iyimiş. Bu halde o zaman bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben.
Sağ olun hocam teşekkürler.Evet bir sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla beğendiyseniz alabilirsiniz. 5700x3d ile güzel ikili olurlar.
MOSFET tarafında sanırım sorun olmaz. Sorun zaten hiç olmaz da az yukarı takılıyor.
Soğutucunun resimlerine bakarsan zaten fanı bloğa sabitlediğimiz tel üstte çok rahat takıldığını görürsün.
RAM'ların evet bir tık yüksek. Ucu ucuna sığacağını düşünüyorum.