Dark Freezer X123 alınır mı?

Bold Pilot

Kilopat
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
B450M-K II
İşlemci
R5 5500
Herkese selam R5 5500 için stok soğutucum yeterli olmuyor bu yüzden kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Dark Freezer X123 iyi midir? 417 TL gibi bir fiyatı var bu fiyatlara daha iyi bir şey önerir misiniz?

Herkese selam R5 5500 için stok soğutucum yeterli olmuyor bu yüzden kule tipi soğutucu almaya karar verdim. Dark Freezer X123 iyi midir? 417 TL gibi bir fiyatı var bu fiyatlara daha iyi bir şey önerir misiniz?

Bence bu fiyata gayet iyi bir model. R5 5500 için kesinlikle yeterli.
Aynı satıcının kendi sitesinde daha ucuz haberiniz olsun.

Ne yaptın aldın mı hocam ona göre ben de alacağım performansı nasıl? Anakartımız aynı işlemcim Ryzen 5 5600
Evet hocam 1.5 senedir sorunsuz kullanıyorum fazlasıyla yeterli 5600 için de. Fakat bunu almanı öneririm şu an daha ucuz ve ikisi de aynı:

Daha yeni aldık 5600 işlemcisi olan arkadaşıma ve fazlasıyla yeterli.

Evet hocam 1.5 senedir sorunsuz kullanıyorum fazlasıyla yeterli 5600 için de. Fakat bunu almanı öneririm şu an daha ucuz ve ikisi de aynı:

Daha yeni aldık 5600 işlemcisi olan arkadaşıma ve fazlasıyla yeterli.

Dark freeze siparişini vermiştim buna da bir bakayım eğer aynıysa iptal edip alacağım teşekkür ederim yanıtın için

Dark freeze siparişini vermiştim buna da bir bakayım eğer aynıysa iptal edip alacağım teşekkür ederim yanıtın için
Tamamen aynılar hocam. Dark x123'ün ışıkları sürekli dönüyor bunun sabit sadece(ikisinin de kapatılamıyor maalesef) İptal edip bunu al cebinde kalsın paran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı