Dark Freezer X123 alınır mı?

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
MSI B450M-A PRO-MAX
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ryzen 5 5600 işlemcim için kullanacağım. Kasam Vento VG07F. Soğutma konusunda yeterli olur mu? Şu an stok soğutucu kullanıyorum. Maks 68-70 görmüştü oyunlarda ama FPS çok düşük.

Hocam stok soğutucu ile maksimum 70 dereceyi görüyorsa bayağı iyi bir değer, soğutucu herhangi bir katkı sağlamayacaktır. Tavsiyem önce dereceleri tekrar kontrol edin.

Soğutucu olarak da biraz daha çıkabilirseniz Assassin King öneririm.

Hocam 68-70 iyi bir derece FPS düşükse çok başka nedenleri vardır.

Bilemiyorum. CS2' de FPS' im 110-128' e falan düşmüştü. 4:3 düşükte sadece kenar yumuşatma açık. Bir sorun var gibi düşünüyorum bilemedim. PUBG' de Ultra ayarlarda 60-80 FPS alıyorum. Ekran kartım RX 7600. Testlerde çok daha fazla alındığı gözüküyor.

Ryzen 5 5600 işlemcim için kullanacağım. Kasam Vento VG07F. Soğutma konusunda yeterli olur mu? Şu an stok soğutucu kullanıyorum. Maks 68-70 görmüştü oyunlarda ama FPS çok düşük.

Yeterli olur ama 900 tl'ye alınmaz, ayrıca montajı biraz zor.

Çekirdeklerin frekansının sürekli oynadığını hatırlıyorum. 3.6 ile 4.45 GHz arasında gidip geliyordu hep.

FPS düşüşünüzün kaynağı başka bir neden olabilir. O işlemci 95 dereceye kadar performans kaybı yaşatmıyor.

Yeterli olur ama 900 tl'ye alınmaz, ayrıca montajı biraz zor.
Teknobiyotik' te daha uyguna buldum. Elimde termal macun var 550' ye teşhir de alabilirim.

FPS düşüşünüzün kaynağı başka bir neden olabilir. O işlemci 95 dereceye kadar performans kaybı yaşatmıyor.
Başka ne olabilir ki bilemiyorum. Ryzen 5 5500 seviyesine düşecek FPS' im artık. BIOS Update ve Format yapıldı düzgün. XMP, Resizable Bar vs. açık.

Başka ne olabilir ki bilemiyorum. Ryzen 5 5500 seviyesine düşecek FPS' im artık. BIOS Update ve Format yapıldı düzgün. XMP, Resizable Bar vs. açık.
Driver problemi olabilir, sıcaklıklara yanlış bakıyor olabilirsiniz. Sıcaklıklarınız yüksek olabilir kontrol etmenizde fayda var. Anakart konusunda thermal throttle yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle pbo veya oc ile uğraştıysanız mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…