Dark Freezer X123 AM5 anakarta oturmuyor

Tedosla

Kilopat
Anakart
ASUS PRIME B650M-R AMD B650M
Dark Freezer X123, aldım anakarta oturmuyor anakart; ASUS Prime B650M-R AMD B650M soket AM5
Kendi braketi ile geldi ama yetişmiyor kulakçıkları normal mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-12-31 at 16.56.02.jpeg
    162,4 KB · Görüntüleme: 57
Sağlam bastırıp montajlanıyor bu soğutucular. Soğutucuyu 180 derece çevir. Önden alacak arkaya üfleyecek havayı.

Dark Freezer X123, aldım anakarta oturmuyor anakart; ASUS Prime B650M-R AMD B650M soket AM5.
Kendi braketi ile geldi ama yetişmiyor kulakçıkları normal mi?

Hocam Dark Freezer X123'ün ucunda uzun olan metal kısmı takıp kısa olanıda bastırarak takmanız gerek. Kitapçığında her şey yazıyordur.

Hocam Dark Freezer X123'ün ucunda uzun olan metal kısmı takıp kısa olanıda bastırarak takmanız gerek. Kitapçığında her şey yazıyordur.

Maalesef kitapçık çıkmadı ama fotoğrafta gördüğünüz gibi aşırı fazla fark var bu kadar esner mi?

Teşekkür ederim bir video izledim gerçekten zor bir süreçmiş deneyim.

Hallettim arkadaşlar anakarta oturmayacağı belliydi ben de tüm gücümle iki kulağa bastırdım, büktüm ve oturdu.

Belki ileride benim gibi böyle sıkıntı çeken olur korkmadan bastırın kulaklara sonra anakarta takın.

Dümdüz koyun önce kısa kulak sonra azıcık büyük kulağa basınç oturuyor.

Eğer soğutucu almayı planlayanlar varsa, vidalı modelleri tercih etmelerini öneririm. Vidalı soğutucular montaj açısından daha pratik ve sorunsuz oluyor.

Aynen dediğim gibi hocam. Anakart'a oturması için zorlamak gerek. Diğer insanlar açısından da cevap verilen mesajı çözüm olarak işaretleyebilirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…