Dark Freezer X123 montajı nasıl yapılır?

Halleyimsiii

Decapat
Daha fazla  
Anakart
B450m 2 pro2
X123 aldim ekran kartini cikarttim klisoleri brakete oturtamiyorum. Kisa clipsi takinca uzun yetismiyor. Digeri de Syn'i sekil nasıl olacak?

X123 aldim ekran kartini cikarttim klisoleri brakete oturtamiyorum. Kisa clipsi takinca uzun yetismiyor. Digeri de Syn'i sekil nasıl olacak?
Kullanım klavuzuna baktınız mı ?

Hayir elimde degil

Birini takinca kendine cekiyo ve birini takmak icin egmek zorundayim
yuvarlak halka montajını dikkatlice kontrol edin muhakkak bir şeyler yanlış veya yerine oturmamış olabilir yamuk takılıyorsa yön değiştirip deneyin yine olmuyorsa.
Aklıma anakart uyumsuzluğu geliyor

Resim yollar mısınız ?

Amd kullaniyorum ve halka yok kullanmiyorum

AMD kullanıyorum ve halka yok kullanmiyorum

Klipsli benimki B450M Pro2 V2 kullanıyorum bir klispi brakete gecirince kendine cekiyor ve digerini oturtutramiyorum boyu yetmiyor

Amd kullaniyorum ve halka yok kullanmiyorum

Klipsli benimki B450M Pro2 V2 kullanıyorum bir klispi brakete gecirince kendine cekiyor ve digerini oturtutramiyorum boyu yetmiyor
ne demek yok intel ve AMD için ayak kısmı çıkması lazım sen nereye sabitliyorsun ?

ne demek yok intel ve AMD için ayak kısmı çıkması lazım sen nereye sabitliyorsun ?
Braket klisplerine

Bakin hocam ve yuvarlak sey cikti ama nerde bilmiyorum

Etiketi bilerek cikartmadim takmayi deniyorum sadece cunku

Dosya Ekleri

• 17573630377698170131816413358625.jpg
    255,7 KB · Görüntüleme: 13
  • 17573630712083386066591370078348.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 10
Braket klisplerine

Bakin hocam ve yuvarlak sey cikti ama nerde bilmiyorum

Etiketi bilerek cikartmadim takmayi deniyorum sadece cunku
Altındaki etiketi çıkarın efendim. bir tarafı hafif şekilde tuturun diğer tarafı tuturun ve kademeli olarak her birini ayrı ayrı sabitleyin termal macun sürmeyi de unutmayın efendim.

Hocam 2 tarafida tam taktim uzun taraf kendini geri cekti herhalde az daha yapmaliydim simdi termal macunu surup denemeliymim

Hocam 2 tarafida tam taktim uzun taraf kendini geri cekti herhalde az daha yapmaliydim simdi termal macunu surup denemeliymim
çok kıracak kadar abanmadığınız sürece sorun olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…