H Halleyimsiii Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #21 ceyhunemre dedi: bak şimdi orada kare bir boşluk var o mandala girmiş sizde o kare boşluğun üstünde olan mandal varya oraya yukarı doğru baskı yapın çıkacaktır. Eki Görüntüle 2571417 Genişletmek için tıkla... Ok yonundemi Braket kirilcakmis gibi oluyo
ceyhunemre dedi: bak şimdi orada kare bir boşluk var o mandala girmiş sizde o kare boşluğun üstünde olan mandal varya oraya yukarı doğru baskı yapın çıkacaktır. Eki Görüntüle 2571417 Genişletmek için tıkla... Ok yonundemi Braket kirilcakmis gibi oluyo
ceyhunemre Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri A620M-E / R7 7700 / 32 GB Kingston 5200MHz / RX 6600 / 2 TB HDD 7200RPM Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #22 Halleyimsiii dedi: Ok yonundemi Braket kirilcakmis gibi oluyo Genişletmek için tıkla... hafif bastırın üstten alttan kurtardıktan sonra deneyin Halleyimsiii dedi: Ok yonundemi Braket kirilcakmis gibi oluyo Genişletmek için tıkla... kesin kırdı
Halleyimsiii dedi: Ok yonundemi Braket kirilcakmis gibi oluyo Genişletmek için tıkla... hafif bastırın üstten alttan kurtardıktan sonra deneyin Halleyimsiii dedi: Ok yonundemi Braket kirilcakmis gibi oluyo Genişletmek için tıkla... kesin kırdı
H Halleyimsiii Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #23 Bastirinca kurtarcak gibi oluyor ancak egim verirken geri uste cikiyor ceyhunemre dedi: hafif bastırın üstten alttan kurtardıktan sonra deneyin kesin kırdı Genişletmek için tıkla... Nasi yani Cikarttim hocam Sizce noktami x mi macun
Bastirinca kurtarcak gibi oluyor ancak egim verirken geri uste cikiyor ceyhunemre dedi: hafif bastırın üstten alttan kurtardıktan sonra deneyin kesin kırdı Genişletmek için tıkla... Nasi yani Cikarttim hocam Sizce noktami x mi macun
ceyhunemre Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 708 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri A620M-E / R7 7700 / 32 GB Kingston 5200MHz / RX 6600 / 2 TB HDD 7200RPM Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #24 Halleyimsiii dedi: Bastirinca kurtarcak gibi oluyor ancak egim verirken geri uste cikiyor Nasi yani Cikarttim hocam Sizce noktami x mi macun Genişletmek için tıkla... Bir bezelye tanesi sür sonra bir kartvizit ile yay fakat kartvizit kalın yapıda olsun.
Halleyimsiii dedi: Bastirinca kurtarcak gibi oluyor ancak egim verirken geri uste cikiyor Nasi yani Cikarttim hocam Sizce noktami x mi macun Genişletmek için tıkla... Bir bezelye tanesi sür sonra bir kartvizit ile yay fakat kartvizit kalın yapıda olsun.