AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucusunu, kullanıyordum yetersiz kaldı. 75-80 derecelere çıkıyordu sonra Dark X123 aldım, onu taktık. O eski soğutucumdan daha kötü soğutuyor 85 90'a kadar çıkarttı. Yanlış mı taktım acaba bilen var mı?
Tahmini 3 ihtimal var, ya macun çöp, ya montajı tam olarak yapamadınız ya da macun yetersiz kalıyor. Bakır bloktaki fan da direk egzoz fana üflüyor değil mi?
Selam, perfan 120h fan kullanıyorum. Aynı derti çektim, ilk öncelikle fanın yönünü değiştir, bu tip orta sınıf fanlardan çıkan macunlar çok kötü sana önerim benim de kullandığım macundan almandır. Üçüncüsü ise eğer kasanın kapağını açık tutuyorsan kapalı olarak kullanmaya devam et.
İnternette
Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W - Yüksek Performanslı Termal Macun
Tahmini 3 ihtimal var, ya macun çöp, ya montajı tam olarak yapamadınız ya da macun yetersiz kalıyor. Bakır bloktaki fan da direk egzoz fana üflüyor değil mi?
Selam, perfan 120h fan kullanıyorum. Aynı derti çektim, ilk öncelikle fanın yönünü değiştir, bu tip orta sınıf fanlardan çıkan macunlar çok kötü sana önerim benim de kullandığım macundan almandır. Üçüncüsü ise eğer kasanın kapağını açık tutuyorsan kapalı olarak kullanmaya devam et.
İnternette
Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W - Yüksek Performanslı Termal Macun
Öncelikle işlemci fanın yönü yanlış, tam tersi düzeltin. Egzozt fanına üflesin sıcak havayı. İkincisi termal macunu fazla sürmüş ya da vidaları iyi sıkamamış olabilir misiniz?