Dark Freezer X123 vs X123 Duo

SlimeSeverim

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Sapphire RX 590 8gb NIRTO+ Special Edition
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ram: 8x4 2400 mhz 32GB ram
Anakart: MSI x470 Gaming PRO Carbon
Monitör: MSI MAG 272F
PSU:Enermax Maxpro III EMP700W
İşlemci fanı alacağım, R5 3600 için ikisi arasında kaldım. Sıcaklık değerleri olarak aralarında çok fark olur mu? Eğer fark büyükse Duo modelini alacağım.

Fark büyük değil de Duo fiyatına termalright soğutucusunu alırsın. O yüzden X123 düz olanı daha mantıklı seçim olabilir.

İşlemci fanı alacağım, R5 3600 için ikisi arasında kaldım. Sıcaklık değerleri olarak aralarında çok fark olur mu? Eğer fark büyükse Duo modelini alacağım.

O işlemci fanıni önermem hayatımı mahvetti montaj zor sesi fazla kafam şişti biraz daha para koyalım kaliteli sessiz al söylediğin soğutucudan daha fazla iyi düz renk Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
ARGB Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu

Hocam peki Thermalright refined mi assasin king mi almalıyım hangisi daha iyi?

Hocam peki Thermalright refined mi assasin king mi almalıyım hangisi daha iyi?
Benim attığımı alın direk.

Hocam aldım fakat Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.3v işlemcide 95 derece görüyorum hala bilgisayarcıya götürdüm o taktı ben bilmiyorum takmayı. Biraz daha düştü yani sıcaklıklar ama insanların incelediğine göre ben Max 60 70 derece almıyorum.

BIOS sıfırlayıp deneyin. Eğer halen 95 alırsanız büyük ihtimalle soğutucunun altında işlemciyle temas eden yerindeki etiketi çıkartmamışsınızdır.

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın etiket altından çıkartıldı. Bizzat izledim bilgisayarcı takarken doğru taktı gibi görünüyor sıcaklıklar düştü fakat insanların söylediği kadar değil oyunlarda 95 derece görüyordum artık 80 derece civarı ama maximum hala 65 70 derece görmüyorum. Sanırım biraz abartılmış.

BIOS sıfırlayıp deneyin. Eğer halen 95 alırsanız büyük ihtimalle soğutucunun altında işlemciyle temas eden yerindeki etiketi çıkartmamışsınızdır.

Hocam ayarları sıfırladım bu sefer 4.2 GHz 1.2 volt denedim değerler fena değil Max 86 derece gördüm bu sefer. Gerçekten R5 3600 çok uğraştıran ama performansına bayıldığım bir işlemci sayenizde şu an mükemmel bir şekilde kullanacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…