HarunCn Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, bugün satın aldığım Dark Freezer X124 ASUS B450M-K anakartta RAM'lerin üstüne geldiği için fanını diğer yöne takmak zorunda kaldım. Acaba performans konusunda düşüş yaşar mıyım?
Arkadaşlar, bugün satın aldığım Dark Freezer X124 ASUS B450M-K anakartta RAM'lerin üstüne geldiği için fanını diğer yöne takmak zorunda kaldım. Acaba performans konusunda düşüş yaşar mıyım?
M Merterten Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 Hava akışını kötü etkileyebilir. O yüzden fanı biraz yukarı kaldırıp montajlamanızı öneririm.
HarunCn Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #3 Merterten dedi: Hava akışını kötü etkileyebilir. O yüzden fanı biraz yukarı kaldırıp montajlamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam gerçekten de öyle oldu %40 performans kaybı yaşadım ters tarafa montajlayınca dediğiniz gibi yapınca tam performans alabiliyorum.
Merterten dedi: Hava akışını kötü etkileyebilir. O yüzden fanı biraz yukarı kaldırıp montajlamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam gerçekten de öyle oldu %40 performans kaybı yaşadım ters tarafa montajlayınca dediğiniz gibi yapınca tam performans alabiliyorum.
apollo43 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 25 26 Ağustos 2021 #4 HarunCn dedi: Teşekkürler hocam gerçekten de öyle oldu %40 performans kaybı yaşadım ters tarafa montajlayınca dediğiniz gibi yapınca tam performans alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı soğutucudan aldım hocam B450 M s2h anakartım var, nasıl taktınız fanı foto atar mısınız.
HarunCn dedi: Teşekkürler hocam gerçekten de öyle oldu %40 performans kaybı yaşadım ters tarafa montajlayınca dediğiniz gibi yapınca tam performans alabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı soğutucudan aldım hocam B450 M s2h anakartım var, nasıl taktınız fanı foto atar mısınız.