Dark Freezer X124 İçin Fan Önerisi

Katılım
7 Haziran 2017
Mesajlar
120
Çözümler
1
Dark Freezer X124 işlemci soğutucum var, 2 tane fan takmak istiyorum. 1 tane daha fan bulmam lazım. Nereden bulabilirim?
 
Soğutucu nasıl bir performansa sahip R5 3600 kullanıyorum almayı düşünüyorum?
Hızaşırtılmış Ryzen 1600'ü soğutma performansı bana yeterli geliyor. İşlemci çekirdekleri 90-95W, toplam 120-130W güç tüketiyor işlemci.

65W 3600'ü gözü kapalı soğutur muhtemelen
 
Hızaşırtılmış Ryzen 1600'ü soğutma performansı bana yeterli geliyor. İşlemci çekirdekleri 90-95W, toplam 120-130W güç tüketiyor işlemci.

65W 3600'ü gözü kapalı soğutur muhtemelen
3600 için 65 watt yazıyormuş fakat 90 95 watt oluyormuş yük altında stok fanın yetmemesini en büyük nedeni de buymuş 1600 de kaç derece görüyorsunuz boşta iken
 
Wallpaper Engine'dan hareketli duvar kağıdı varken ve arka planda Uplay, Steam, Epic Store, Opera açıkken en fazla 45 derece oluyor.

Ekleme: Bu TDP oyunları hem Intel'in hem de AMD'nin yaptığı bir kandırmaca gibi bir şey. 65 Watt muhtemelen temel frekanstaki TDP oluyor, boost yapmamış hali. Emin değilim tabi, kullanmadım.
 
Stok fan yetmiyor kasanın hava akışı da tabiri caizse bok gibi ayarlamam gerek fakat ondan önce stok fan CPB açık iken 65 derece de çalışyıor boşta oyunlar 72-80 arası dönüyor CBP kapattıktan sonra boşta Max 51 derece oyunlarda Max 70 derece oldu almayı düşünüyorum bir tane kule tipi fan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…