Dark Freezer X124 İçin Fan Önerisi

Soğutucu nasıl bir performansa sahip R5 3600 kullanıyorum almayı düşünüyorum?
Hızaşırtılmış Ryzen 1600'ü soğutma performansı bana yeterli geliyor. İşlemci çekirdekleri 90-95W, toplam 120-130W güç tüketiyor işlemci.

65W 3600'ü gözü kapalı soğutur muhtemelen 🙂

Hızaşırtılmış Ryzen 1600'ü soğutma performansı bana yeterli geliyor. İşlemci çekirdekleri 90-95W, toplam 120-130W güç tüketiyor işlemci.

65W 3600'ü gözü kapalı soğutur muhtemelen 🙂
3600 için 65 watt yazıyormuş fakat 90 95 watt oluyormuş yük altında stok fanın yetmemesini en büyük nedeni de buymuş 1600 de kaç derece görüyorsunuz boşta iken

Wallpaper Engine'dan hareketli duvar kağıdı varken ve arka planda Uplay, Steam, Epic Store, Opera açıkken en fazla 45 derece oluyor.

Ekleme: Bu TDP oyunları hem Intel'in hem de AMD'nin yaptığı bir kandırmaca gibi bir şey. 65 Watt muhtemelen temel frekanstaki TDP oluyor, boost yapmamış hali. Emin değilim tabi, kullanmadım.

Stok fan yetmiyor kasanın hava akışı da tabiri caizse bok gibi ayarlamam gerek fakat ondan önce stok fan CPB açık iken 65 derece de çalışyıor boşta oyunlar 72-80 arası dönüyor CBP kapattıktan sonra boşta Max 51 derece oyunlarda Max 70 derece oldu almayı düşünüyorum bir tane kule tipi fan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı