m.b.a.92 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 Arkadașlar Dark Freezer soğutucu almayı düșünüyorum bu iki modeli beğendim fakat hangisini alsam bilemedim. Hangisi performans açısından daha iyidir? İșlemci: Intel i5 12400F. 1. Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 2. Dark Freezer X129 2xaddresseble Rgb Led Fanlı Kule Tipi Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Arkadașlar Dark Freezer soğutucu almayı düșünüyorum bu iki modeli beğendim fakat hangisini alsam bilemedim. Hangisi performans açısından daha iyidir? İșlemci: Intel i5 12400F. 1. Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 2. Dark Freezer X129 2xaddresseble Rgb Led Fanlı Kule Tipi Soğutucu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Eğer yüksekliği de uyumlu olacak X125 alınması taraftarıyım. Lütfen anakartınıza takılıp takılamayacağını kasanıza uyumunu kontrol ediniz. Ve trendyol üzerinden değil de satıcının kendi sitesinden daha ucuza almanızı öneririm. DarkFreezer X125.
Eğer yüksekliği de uyumlu olacak X125 alınması taraftarıyım. Lütfen anakartınıza takılıp takılamayacağını kasanıza uyumunu kontrol ediniz. Ve trendyol üzerinden değil de satıcının kendi sitesinden daha ucuza almanızı öneririm. DarkFreezer X125.