Krios Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Merhaba, anakartım A320M-H-CF, Ryzen 5 5600 aldım. İşlemci soğutucusu almayı düşünüyorum, alacağım soğutucu; Dark Freezer X127 Argb Fanlı Kule Tipi Soğutucu - Fiyatı, Yorumları Dark Freezer X127 Argb Fanlı Kule Tipi Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kasam. COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm KIRMIZI LED FANLI PENCERELİ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm KIRMIZI LED FANLI PENCERELİ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İşlemci soğutucusu kasama ve anakartıma olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Merhaba, anakartım A320M-H-CF, Ryzen 5 5600 aldım. İşlemci soğutucusu almayı düşünüyorum, alacağım soğutucu; Dark Freezer X127 Argb Fanlı Kule Tipi Soğutucu - Fiyatı, Yorumları Dark Freezer X127 Argb Fanlı Kule Tipi Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Kasam. COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm KIRMIZI LED FANLI PENCERELİ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da COOLER MASTER MASTERBOX MB520 MidT ATX 3x120mm KIRMIZI LED FANLI PENCERELİ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İşlemci soğutucusu kasama ve anakartıma olur mu?