Hasans07 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 4 2 Temmuz 2024 #1 MSI B450M-A Pro Max anakartıma uymuyor uğraştım bayağı tırnaklar yukarıda kalıyor anakarta zarar gelecek diye korkuyorum.
MSI B450M-A Pro Max anakartıma uymuyor uğraştım bayağı tırnaklar yukarıda kalıyor anakarta zarar gelecek diye korkuyorum.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 2 Temmuz 2024 #2 Doğru adaptörü taktığınıza emin misiniz? Ben sorunsuz kullanıyorum çünkü.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.343 Çözümler 952 2 Temmuz 2024 #3 Hasans07 dedi: MSI B450M-A Pro Max anakartıma uymuyor uğraştım bayağı tırnaklar yukarıda kalıyor anakarta zarar gelecek diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Tırnağın birini takıp, 2. Tırnağı bayağı bastırıp takmanız gerekiyor.
Hasans07 dedi: MSI B450M-A Pro Max anakartıma uymuyor uğraştım bayağı tırnaklar yukarıda kalıyor anakarta zarar gelecek diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Tırnağın birini takıp, 2. Tırnağı bayağı bastırıp takmanız gerekiyor.
Hasans07 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 4 2 Temmuz 2024 #4 Marix dedi: Tırnağın birini takıp, 2. Tırnağı bayağı bastırıp takmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle deniyorum ama tırnağın teki yine yukarda kalıyor belli bi güçle bastırdım ama daha zorlarsam anakarta zarar gelecek diye korkuyorum 207061 dedi: Doğru adaptörü taktığınıza emin misiniz? Ben sorunsuz kullanıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet montajı zor bi ürünmüş zaten. Eve geçince teli biraz daha esnetmeyi planlıyorum. biraz daha güç uygularsam anakarta ve ya işlemci zarar görür mü
Marix dedi: Tırnağın birini takıp, 2. Tırnağı bayağı bastırıp takmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle deniyorum ama tırnağın teki yine yukarda kalıyor belli bi güçle bastırdım ama daha zorlarsam anakarta zarar gelecek diye korkuyorum 207061 dedi: Doğru adaptörü taktığınıza emin misiniz? Ben sorunsuz kullanıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet montajı zor bi ürünmüş zaten. Eve geçince teli biraz daha esnetmeyi planlıyorum. biraz daha güç uygularsam anakarta ve ya işlemci zarar görür mü
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.343 Çözümler 952 2 Temmuz 2024 #5 Anakartın üzerindeki parçaların tırnakları dışa bakacak, o ters olursa montajlayamazsınız.