1. seçeneği neden almamanız gerektiğini yukarıda açıkladım. Almayın. Eğer hava soğutma alacaksanız ve fana ihtiyacınız varsa seçiminizi bu yönde yapın.Dostlar i5 10400F için 1000₺ soğutucuya para veremem şu an bol fanlı hava soğutma sistemi kurmayı düşünüyorum 1.seçenek'te işlemci sıcaklığı 65 dereceye sabitleyebilir miyim?
Fanlar RGB olmak zorunda mı?
Fanlar RGB olması önemli bir detay değil benim için, ışığı olursa kasa içi aydınlatamda güzel görünebilir ama RGB şart değil.
Aerocool Cylon 4 ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4) | Teknobiyotik
Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının...www.teknobiyotik.com TX 12cm Siyah Sessiz Kasa Fanı (3pin+Molex) (TXCCF12BK) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
TX 12cm Classic Siyah Kasa Fanı Sisteminizi Etkili Biçimde Soğutmanın En Kolay Yolu TX 12cm Fan'dan Geçiyor! Kasanızdaki Boş Fan Yuvaları İçin En İdeal Çözüm TX kasa fanı ailesi, kasanızdaki boş fan yuvalarında kullanmanız için yeni üyeleriyle karşınızda. Bilgisayarınızda atıl vaziyette...www.teknobiyotik.com
Hocam fanları anakarta bağlamak için çoklayıcı önerir misiniz?
Alfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Alfais 4336 8 Port Fan Çoklayıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com