A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #2 Öncelikle merhabalar. i3 9100F işlemciye sahibim. Dark Freezer X90 soğutucu almak istiyorum. Anakartı sökmekle uğraşmadan, kasada montajını yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 13 Ağustos 2020
Öncelikle merhabalar. i3 9100F işlemciye sahibim. Dark Freezer X90 soğutucu almak istiyorum. Anakartı sökmekle uğraşmadan, kasada montajını yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
sabri28can Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 106 Yer Giresun 13 Ağustos 2020 #3 Bahsettiğin soğutucunun montajı bu videoda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bahsettiğin soğutucunun montajı bu videoda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #4 sabri28can dedi: Bahsettiğin soğutucunun montajı bu videoda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Montajın nasıl yapılacağını ben de biliyorum ancak anakartı sökmekle uğraşmadan kasada montajı tamamlamak istiyorum.
sabri28can dedi: Bahsettiğin soğutucunun montajı bu videoda mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Montajın nasıl yapılacağını ben de biliyorum ancak anakartı sökmekle uğraşmadan kasada montajı tamamlamak istiyorum.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 13 Ağustos 2020 #5 AntenOS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan gördüğüm kadarıyla arkaya takılması gereken bir aparat göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısın, tersten takılır diye düşündüm, kusura bakma.
AntenOS dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan gördüğüm kadarıyla arkaya takılması gereken bir aparat göremedim hocam. Genişletmek için tıkla... Haklısın, tersten takılır diye düşündüm, kusura bakma.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #6 89069 dedi: Haklısın, tersten takılır diye düşündüm, kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Peki anakartı sökmeden montajını yapabilir miyim?
89069 dedi: Haklısın, tersten takılır diye düşündüm, kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Peki anakartı sökmeden montajını yapabilir miyim?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Ağustos 2020 #7 Kasanız büyükse pek zorlanmazsınız ama orta bir kasaysa çıkarın yoksa çok uğraştırır. Bir kere çıkaracaksın dostum bu kadar üşenme.
Kasanız büyükse pek zorlanmazsınız ama orta bir kasaysa çıkarın yoksa çok uğraştırır. Bir kere çıkaracaksın dostum bu kadar üşenme.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.039 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Ağustos 2020 #8 Eren AK dedi: Kasanız büyükse pek zorlanmazsınız ama orta bir kasaysa çıkarın yoksa çok uğraştırır. Bir kere çıkaracaksın dostum bu kadar üşenme. Genişletmek için tıkla... Orası öyle hocam ancak PSU'nun kablolarını söküp takmayı hiç sevmiyorum. Bu yüzden üşeniyorum.
Eren AK dedi: Kasanız büyükse pek zorlanmazsınız ama orta bir kasaysa çıkarın yoksa çok uğraştırır. Bir kere çıkaracaksın dostum bu kadar üşenme. Genişletmek için tıkla... Orası öyle hocam ancak PSU'nun kablolarını söküp takmayı hiç sevmiyorum. Bu yüzden üşeniyorum.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 13 Ağustos 2020 #9 Kasa büyükse rahat takılabilir gibi görünüyor da çok emaneten durmuyor mu soğutucu? Sesli çalıştığından da bahsetmişler. Biraz daha para biriktirir daha güzel bir şey alırdım yerinde olsam.
Kasa büyükse rahat takılabilir gibi görünüyor da çok emaneten durmuyor mu soğutucu? Sesli çalıştığından da bahsetmişler. Biraz daha para biriktirir daha güzel bir şey alırdım yerinde olsam.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 13 Ağustos 2020 #10 AntenOS dedi: Orası öyle hocam ancak PSU'nun kablolarını söküp takmayı hiç sevmiyorum. Bu yüzden üşeniyorum. Genişletmek için tıkla... Yok be dostum hem bir de temizlemiş olursun kabaca.
AntenOS dedi: Orası öyle hocam ancak PSU'nun kablolarını söküp takmayı hiç sevmiyorum. Bu yüzden üşeniyorum. Genişletmek için tıkla... Yok be dostum hem bir de temizlemiş olursun kabaca.