Dark Freezer X94 fan yönü nasıl olmalı?

Little_gamer

Hectopat
Arkadaşlar merhaba...
Sistem topladım. Stok soğutucu ile işlemcim boşta 45-50 derece, PUBG oynarken 70-75 derecelere çıkıyordu. Dark Freezer X94 model soğutucu aldım. Boşta 35-40 arası PUBG'de 50-55 arası değerler alıyorum. Sessiz ve güzel gayet hoşuma gitti. Ancak soğutucuyu fanı kasanın ön tarafına bakacak şekilde monte edemedim. RAM engel oluyor. RAM'larım 2. ve 4. slotlarda takılı (en iyi performans için anakartımın önerisi) şimdilik soğutucunun fanı kasanın arka tarafına yani egzoz fana çevrili ama bana hava akışını olumsuz etkiliyor gibi geliyor. Sizce soğutucuyu değiştirmeli miyim? Yoksa bu şekilde kullanmaya devam mı etmeliyim.
Ya da RAM'leri 3. ve 4. slotlara taksam performansı olumsuz etkiler mi?
Anakart: MSI B450A PRO Max---CPU: Ryzen 5 1600 AF---GPU: Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC---RAM: XPG Gammix D10 3000 MHz 8x2 GB RAM---kasa: Corsair Spec Delta 550W-monitör: Acer 23.6" KG241QPBIIp 1ms 144Hz---tel: Xiaomi Note 8 Pro (64)

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Tane fanı 2 blogun ortasında tak diğerini de egzoz fanın takıldıgı taraftaki bloga tak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…