xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 18 Mart 2023 #1 Arkadaşlar, kule tipi soğutucu var. Apartlar anakarta uyuyor ama mandal da sıkıntı yaşıyorum. Tek mandal takılıyor diğer mandal takılmıyor acaba uyum sıkıntısı mı var? Dark Freezer X94BL Gigabyte B75m D3v anakart kullanıyorum.
Arkadaşlar, kule tipi soğutucu var. Apartlar anakarta uyuyor ama mandal da sıkıntı yaşıyorum. Tek mandal takılıyor diğer mandal takılmıyor acaba uyum sıkıntısı mı var? Dark Freezer X94BL Gigabyte B75m D3v anakart kullanıyorum.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 Diğer mandalı soğutucuyu çapraz şekilde oturtacaksın sonra diğer basma yerine sert şekilde bastıracaksın oturacak soğutucu.
Diğer mandalı soğutucuyu çapraz şekilde oturtacaksın sonra diğer basma yerine sert şekilde bastıracaksın oturacak soğutucu.
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 18 Mart 2023 #3 Nor0 dedi: Diğer mandalı soğutucuyu çapraz şekilde oturtacaksın sonra diğer basma yerine sert şekilde bastıracaksın oturacak soğutucu. Genişletmek için tıkla... Anladım ama anakart ile bir uyumsuzluk yok değil mi?
Nor0 dedi: Diğer mandalı soğutucuyu çapraz şekilde oturtacaksın sonra diğer basma yerine sert şekilde bastıracaksın oturacak soğutucu. Genişletmek için tıkla... Anladım ama anakart ile bir uyumsuzluk yok değil mi?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #4 xanax32 dedi: Anladım ama anakart ile bir uyumsuzluk yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok tüm kelepçeli soğutucular tüm AMD anakartlara uyar.
xanax32 dedi: Anladım ama anakart ile bir uyumsuzluk yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok tüm kelepçeli soğutucular tüm AMD anakartlara uyar.